Головна Блог Статті Новини Популярний кросовер Toyota Highlander 2023 оновився: чим приваблює новинка?
Vnedorognik.ua logo

Популярний кросовер Toyota Highlander 2023 оновився: чим приваблює новинка?

Категорія:

Протягом останніх шести років Toyota Highlander був одним із найпопулярніших середньорозмірних кросоверів на всіх континентах, що не так і просто в настільки конкурентній ніші ринку. Щоб зберегти інтерес до оновленої моделі Highlander 2023 року, Toyota вирішила переглянути лінійку агрегатів та внесла багато деталей задля покращення комфорту власників.

Аксесуари Toyota Highlander 2023 купити в Україні ціна з доставкою

Новий Highlander не отримав 3,5-літрового V6 2GR-FKS, який пропонував 295 кінських сил на користь нового 2,4-літрового двигуна T24S з турбонаддувом, що видає 265 к.с. та 430 Нм (замість 357 Нм у V6). Крім цього, є й інші переваги. Незважаючи на схоже споживання (близько 10 літрів на 100 км), 2,4-літровий агрегат значно екологічніший - він виробляє на 50% менше викидів азоту NOx, NMOG і CO2. Виробник заявляє, що новий негібридний Highlander тепер здатний буксирувати до 2,3 тонн і може оснащуватися системою Toyota Trailer Sway Control.

Новий чотирициліндровий двигун для Хайлендер 2023 купити тюнінг підвіски в Україні ціна

У базовій комплектації доступний лише передній привід, але в більш просунутих версіях запропоновані дві різні системи повного приводу. Комплектації L, LE і XLE пропонують систему, яка здатна передавати до 50-ти відсотків крутного моменту на задні колеса в умовах обмеженого прослизання. Більш спортивні моделі XSE, Limited та Platinum отримують модернізовані налаштування повного приводу з векторизацією крутного моменту, вибором режиму руху та відключенням трансмісії, яка може відмикати задні колеса для руху в режимі переднього приводу для більшої економії палива. Гібридна установка на 243 к.с. для Toyota Хайлендер 2023 року перенесена на цей модельний рік від актуального попкоління. Такий варіант кросовера також зможе оснащатися системою повного приводу.

Повний привід з векторизацією крутного моменту в новому Highlander 2023. Купити посилену підвіску тюнінг в Україні ціна оригінал

Highlander 2023 року оснащений новою мультимедійною системою Toyota, яка включає в себе подвійне підключення Bluetooth та бездротову інтеграцію Apple CarPlay та Android Auto. Дві найкрутіші комплектації Highlander: Limited і Platinum, оснащені двома 12,3-дюймовими інформаційними екранами, причому один екран замінює 7-дюймову цифрову панель приладів в актуальній моделі 2022 року. 12,3-дюймовий дисплей буде опціональним і для Highlander XLE та XSE 2023, які поставляються зі стандартним 8-дюймовим дисплеєм. Більш доступні версії L та LE отримали збільшені 7,0-дюймові екрани панелі приладів замість 4,2-дюймових.

Нова система мультимедіа для Toyota Highlander 2023 купити аксесуари для автомобілів в Україні ціна з доставкою

Всередині комплектацій L та LE пропонується 8-місне компонування з тримісним сидінням другого ряду, тоді як XLE та Limited у за замовчуванням мають 7 місць (На другому ряді розташовані "капітанські" крісла, які можна замінити на стандартний ряд за бажанням. XSE, Limited і Platinum також мають 7-місне компонування з тризонним клімат-контролем. Крім цього, комплектації XSE, XLE, Limited і Platinum тепер обладнані дверима багажника з електроприводом та можливістю відкриття без рук.

Капітанські крісла другого ряду для комплектацій Хайлендер купити килимки ціна оригінал

У всіх комплектаціях доступний майданчик для бездротової зарядки пристроїв, який перенесли з центральної консолі на панель приладів для зручності. У салоні передбачені два порти USB Type-C та один порт Type-A на передньому ряді, а також два порти Type-C для пасажирів другого ряду.

Новий зручний майданчик для бездротової зарядки у Highlander 2023 купити аксесуари бокс на дах для кросовера ціна з доставкою Україна

В якості аудіосистеми можна вибрати потужну акустику від JBL, що видає 1200 Вт потужності через 11 динаміків, доступних для XSE та більш високих комплектацій. Моделі Limited і Platinum тепер поставляються з акустичним склом на вікнах водія та переднього пасажира, а всі панелі салону Highlander були вдосконалені для кращого звукопоглинання.

Toyota Highlander 2023 модельного року надійде у продаж на американському ринку вже восени, а ціни будуть оголошені ближче до старту продажів. Початкова ціна актуального покоління Highlander 2022 з бензиновим двигуном стартує з 37 000 доларів (Highlander Hybrid - від 40 800) на ринку США. Деталей щодо дат появи новинки в європейських та українських автосалонах на даний момент немає.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!