Головна Блог Статті Новини Популярні товари на JEEP GRAND CHEROKEE ZJ
Vnedorognik.ua logo

Популярні товари на JEEP GRAND CHEROKEE ZJ

Категорія:

купити запчастини для Jeep Grand Cherokee ZJ

Позашляховики Джип виготовляє американський концерн Chrysler. Автомобіль Jeep Grand Cherokee ZJ був вперше представлений у 1992 році, він прийшов на заміну моделі Jeep Grand Wagoneer. Ця модель розроблена так, щоб упоратися з будь-якими умовами під час водіння: тверда поверхня чи бездоріжжя, дощ або сніг тощо.

Перше покоління ZJ виготовлялося до 1998 року та вирізнялося не тільки високою прохідністю, а й елегантним дизайном, просторим і зручним салоном. Саме ця модель встановила нові позашляхові стандарти у світі.

Запчастини та аксесуари на Jeep Grand Cherokee

Хоч Джип Черокі виявився дуже надійною машиною, проте, як і будь-яка техніка, цей автомобіль потребує ремонту. А якщо ви регулярно їздите по бездоріжжю, то й тюнінгу.

Підвіска. Для кращої прохідності Джипа та більш плавної їзди рекомендовано встановити посилений комплект підвіски. Якщо вам не потрібен весь комплект, то можна поставити лише демпфери або пружини. Наприклад, масляні амортизатори Ironman серії FoamCell з потовщеними стінками точно краще впораються з активною їздою по нерівностях, ніж штатні деталі. Всередині амортизатора є спеціальна пориста вставка, яка запобігає спіненню мастила. А високотемпературна рідина німецького виробництва не дає демпферу перегрітися, чим збільшує його продуктивність.

купити пружини на джип

Екстер’єр. Любителям екстремального відпочинку точно знадобиться силовий бампер. Він захистить автомобіль від пошкоджень, а також має місце для встановлення лебідки. Цей тяговий механізм визволить вас із болота, калюжі чи іншої пастки. А якщо ви часто долаєте річки вбрід, то не зайвим буде встановлення шноркеля, який вбереже машину від гідроударів.

купити автомобільну лебідку

Оптика. Щоби зробити їзду в темний час доби більш комфортною і безпечною, рекомендується монтаж додаткової оптики. Це особливо буде цікаво мисливцям, які полюють переважно вночі. Високопродуктивні світлодіодні балки, прожектори та ліхтарі встановлюються на дах, бампер, задню частину автомобіля, щоб покращити видимість у темряві, під час дощу, снігу, туману.

купити фари на джип ціна

Аксесуари. Кожен автовласник дбає про чистоту свого транспортного засобу. Це легко забезпечити з килимками, головним завданням яких є не тільки утримання вологи і бруду, щоб уникнути забруднень у салоні. Також ці аксесуари мають тепло- і шумоізоляційні властивості та захищають днище машини від вологи, а, значить, від корозії.

купити килимки на джип

Туристам. Мандрівників, які люблять подорожувати власним авто на природу, точно зацікавить автонамет. Це повноцінне накриття з каркасом, на який натягнута спеціальна водонепроникна тканина. Автомобільний намет встановлюється на дах, що убезпечує власників від звірів та інших небезпек дикої природи. Також чудовим придбанням для туристів стане автохолодильник, який збереже свіжість продуктів харчування на кілька днів.

купити автонамет на джип в Україні

Де купити якісні запчастини на Jeep Grand Cherokee

В інтернет-магазині Vnedorognik ви можете замовити запчастини й аксесуари для позашляховика Джип Гранд Черокі першого покоління за доступною ціною. Для цього на сайті вкажіть рік випуску вашої машини, а також марку та модель. І доступні товари відфільтруються автоматично під ваш автомобіль.

купити запчастини на джип гранд черокі

Якщо ви не знайшли потрібної деталі серед переліку, зателефонуйте нам і наші експерти домовляться про індивідуальне замовлення.

Ми співпрацюємо з найбільшими службами доставки України, тому ви можете забрати свою посилку в будь-якому населеному пункті нашої країни.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Автор: Богдана Оришко

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!