Головна Блог Статті Новини Повнопривідний кросовер-купе Haval H6 GT 2022 приїде в Україну
Vnedorognik.ua logo

Повнопривідний кросовер-купе Haval H6 GT 2022 приїде в Україну

Категорія:

 Китайський кросовер Haval H6 GT купити запчастини в Україні Ціна

Китайський автомобільний концерн має намір збільшувати кількість автомобілів, що продаються в Україні та планує привозити перевірені хіти з піднебесної. Одним з таких буде кросовер купе Haval H6 3 покоління, який користується великою популярністю на локальному для бренду ринку з 2020 року. Тепер компанія випустила нові версії цієї моделі зі зміненими варіантами кузова та оснащенням, однією з яких стала версія H6 GT. Також вони показали Haval H6 Vanta, призначений для ринку Австралії.

 зовнішній вигляд купе-кросовера від Haval аксесуари в Україні купити орігнінал

Щодо України, версія Grand Turismo є чимось середнім між класичним кросовером та спортивним купе. Хоча таке поєднання може здатися дивним, багато виробників випускали та випускають такі автомобілі, деякі з них, до речі, добре продаються. Наприклад, BMW X6 від баварців у продажу з 2008 року та бренд не має наміру припиняти його випуск.

 вид ззаду на кросовер Haval H6 Gt 2022 в Україні купити ціна

Позашляховик Haval H6 GT є "глобальною версією" H6S, що продається в Китаї з кінця літа 2021. Компанія переробила задню частину H6, змінила салон та деталі по всьому авто, добре попрацювавши над єдністю дизайну Гранд Туризмо.

Габарити Haval H6 GT:

  • Довжина: 4727 мм;
  • Ширина: 1940 мм;
  • Висота: 1729 мм;
  • Колісна база: 2738 мм;

 габарити Хавал Х6 ГТ запчастини в Україні ціна купити

В інтер'єрі кросовера основну увагу привертає цифрова панель приладів та екран системи мультимедіа, що мають 10,26 та 12,3 дюймів відповідно. Також можна замінити сидіння спортивної форми, адаптивний круїз-контроль та привабливі матеріали оздоблення. В базі, ймовірно, буде система Start/Stop та інші опції з комплексу систем ADAS.

 Інтер'єр позашляховика Haval H6 GT купити в Україні презентація ціна база

В якості силового агрегату для Haval H6 GT 2022 виступить 2,0-літровий бензиновий турбодвигун, що видає 201 к.с. та 320 Нм крутного моменту. У парі з ним працюватиме 7-ступінчата АКПП. Покупець при цьому зможе вибирати з версій з повним приводом або економнішим переднім.

На даний момент відомо що Haval H6 GT в Україні представлять найближчим часом. Він має стати одним із трьох автомобілів, які розширять лінійку компанії у 2022 році.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (5) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!