Головна Блог Статті Новини Новий пікап від Dongfeng та Nissan: перші подробиці
Vnedorognik.ua logo

Новий пікап від Dongfeng та Nissan: перші подробиці

Китайські фотошпигуни вперше зазирнули всередину нового пікапа, який розробляється спільними зусиллями Dongfeng і Nissan. Проект, який отримав внутрішньозаводський код P20, стане результатом співпраці двох компаній, а виробництво автомобіля відбуватиметься на спільному підприємстві.

Шпигунські фото Ніссан Навара 2025

Очікується, що новинка побачить світ вже у 2024 році, і вона буде доступна в бензинових, дизельних, гібридних та навіть водневих версіях. І можна припустити, що як і у випадку з Пежо Ландтрек / Kaicene F70, цей пікап стане китайською версією нового покоління Ніссан Навара 2025, що замінить актуальне покоління Navara D23.

Тюнінг для нового Ніссан Навара купити в Україні ціна

Екстер'єр автомобіля частково був розкритий минулої осені на офіційних скетчах, і останні знімки прототипів підтверджують, що дизайн пікапа залишиться майже без змін. Салон автомобіля викликає особливу увагу: його обробка відповідає преміальним стандартам китайського ринку. Фотошпигуни зауважили, що передня панель автомобіля дуже схожа на панель кросовера eπ 008.

Кузов нового Nissan Navara купити кунг 2025

Відомо, що новий флагманський пікап Dongfeng-Nissan матиме функцію розвороту на місці, камери кругового огляду з опцією «прозорого» капота, а також різноманітні електронні асистенти. Проте, повної цифровізації не передбачено: прототипи зберегли масивні дверні ручки, аналогові кнопки та мультикермо з фізичними клавішами.

Зовнішній вигляд нового пікапу Ніссан купити тюнінг ціна

Інформація про габарити, характеристики силової установки та інші деталі можуть з'явитися завдяки китайським сертифікаційним органам. Зазвичай Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю розкриває ці дані незадовго до початку серійного виробництва. Цікаво, що серед експертів поширюються чутки, що цей пікап стане китайською версією наступного покоління Nissan Navara 2025, що лише підвищує інтерес до проекту.

Ніссан Навара 2025 рендер купити запчастини

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Категорія:
Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 06-08-2024 Оновлена: 31-08-2024

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Цікаво буде глянути

Олексій • 19.08.2024