Головна Блог Статті Новини Нова Toyota Tundra без маскування
Vnedorognik.ua logo

Нова Toyota Tundra без маскування

Категорія:

Нова Toyota Tundra без маскування

Нагадаємо, що Тойота оприлюднила першу офіційну фотографію нової моделі Tundra 2022 року в версії TRD Pro ще в червні, але як буде виглядати звичайна версія без тюнінг обвісів ще не було відомо.

Toyota Tundra в версії TRD Pro в Україні новини купити

Нещодавно, користувач з ніком Carsoops Nick D виклав в Інтернет знімки третього покоління без камуфляжу, які він зробив, випадково побачивши автомобіль на парковці.

Фото нової Toyota Tundra 2022 року новина в Україні презентація купити

Ззовні Toyota Tundra 2022 року отримає абсолютно нову панель з горизонтальними фарами, що включають в себе Y-образні світлові елементи й масивну центральну решітку радіатора, яка простягається до бампера.

Швидше за все, на фото представлена Double Cab версія, судячи по довжині дверей заднього ряду. Поточне ж, друге покоління XK50 випускається в 3 варіантах:

  1. Double Cab − стандартна чотирьохдверна версія пікапа.
  2. CrewMax − чотирьохдверна модель з подовженою кабіною для задніх пасажирів.
  3. Regular Cab − двухдверна версія (виготовлялася до 2014 року).

Фото нової Тойоти Тундра 2022 року ззаду купити в Україні презентація новиниЗадня частина також піддалася рестайлінгу з більш помітними С-образними задніми ліхтарями, новим бампером і вираженішою лінією заднього крила.

Інтер'єр нової Тундри купити аксесуари в Україні

Ці зображення Тойоти Тундра 2022 року дозволяють нам подивитися як на новий екстер'єр, так і на оновлений салон, де ми виявляємо, що кабіна нового пікапа тепер включає великий центральний інформаційно-розважальний екран, який встановлений високо та дещо виступаючий з основної частини панелі приладів. З боків екрану розташовані нові прямокутні вентиляційні отвори, а під екраном знаходиться панель з кнопками.

Неофіційне зображення нової Тойоти Тундра 2022 року купити в Україні запчастини

Що стосується технічних характеристик, то очікується, що Toyota Tundra 2022 року оснащатиметься новим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом, потужністю понад 400 кінських сил, від нової Toyota Land Cruiser 300, який прийде на заміну 5,7-літровому V8, який встановлюється в Тундру поточного покоління . Також, в задній частині пікапа замість листових ресор будуть встановлюватися пружини та з'явиться зсувний люк у задньому склі, а в деяких версіях ще й панорамний дах.

Дата публічної презентації поки не розкривається.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Привокельно!

Оля • 15.09.2021