Головна Блог Статті Новини Mitsubishi Outlander Ralliart вже у 2024 році: Покращення та характеристики
Vnedorognik.ua logo

Mitsubishi Outlander Ralliart вже у 2024 році: Покращення та характеристики

Категорія:

Mitsubishi Outlander купити посилені запчастини Аутлендер ціна

У прагненні урізноманітнити свій модельний ряд, Mitsubishi, за чутками, представить нову версію Outlander Ralliart у 2024 році з вражаючою потужністю 286 кінських сил - значне збільшення порівняно з нинішніми 248 кінськими силами. Позашляховик, орієнтований на продуктивність і крім агресивної зовнішності, він відрізнятиметься більш жорсткою посиленою підвіскою та іншими функціональними змінами. Щоб домогтися збільшення потужності, Mitsubishi внесе зміни в гібридний привід, що підключається, під капотом.

Mitsubishi Outlander купити тюнінг запчастини Україна ціна

Новий Ralliart Outlander матиме реальні поліпшення, а не просто доповнення до кузова і косметичні поліпшення. Найімовірніше, інженери працюватимуть або над двигуном внутрішнього згоряння, який являє собою 2,4-літровий чотирициліндровий двигун, або над парою електромоторів, щоб збільшити вихідну потужність. Стандартний Mitsubishi Outlander PHEV оснащений 85-кіловатним електродвигуном спереду і 100-кіловатним ззаду, які в сумі забезпечують крутний момент у 450 Нм. Однак у звіті нічого не йдеться про зміну крутного моменту.

Mitsubishi Outlander Ralliart купити посилені запчастини Outlander Україна ціна

З концепт-каром Vision Ralliart, продемонстрованим на Токійському автосалоні минулого року, Mitsubishi вже дала автолюбителям уявлення про можливості. Цей концепт-кар вирізнявся громіздким кузовним обвісом і був встановлений на 22-х дюймові колеса з покращеними гальмівними дисками і шестипоршневими гальмівними супортами. Було заявлено, що він пропонує "поліпшене прискорення, проходження поворотів і гальмування в будь-яких дорожніх і погодних умовах". Також було обіцяно "підвищену потужність двигуна", хоча жодних подробиць не наводилося.

Mitsubishi Outlander Ralliart купити тюнінг посилені запчастини Outlander Україна ціна

Новий Ralliart Outlander буде повнофункціональною версією з більш значними поліпшеннями, хоча Mitsubishi вже випустила модифікації Ralliart Outlander, Outlander PHEV, Eclipse Cross, Outlander Sport а також Mirage у США для 2023 модельного року. Якщо ви власник Mitsubishi, який бажає модернізувати свій автомобіль, слідкуйте за новими моделями та розгляньте можливість купити запчастини Mitsubishi Outlander, щоб підняти продуктивність вашого автомобіля на новий рівень.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!