Головна Блог Статті Новини Maxus істотно оновив свої пікапи - тепер Interstellar
Vnedorognik.ua logo

Maxus істотно оновив свої пікапи - тепер Interstellar

Категорія:

Maxus Interstellar нові пікапи купити в Україні запчастини тюнінг ціна

Великий китайський виробник автомобілів Maxus провів днями презентацію своїх нових пікапів. Оновлена лінійка стала ширшою і різноманітнішою, але по суті це все ще модифікації першої моделі Maxus T60, випущеної у 2016 році. Нові версії також отримали ребрендинг: раніше пікапи належали до T-серії, а тепер вони входять до сімейства Interstellar (星际).

Maxus Interstellar L (Максус Інтерстеллар Л)

Maxus Interstellar L новий пікап купити в Україні запчастини тюнінг ціна

Базова модель є найпростішим і найдешевшим пікапом у лінійці, розрахованим насамперед на комерційне використання. По суті, це трохи вдосконалений та спрощений Maxus T70: екстер'єр не змінився, а салон майже не зазнав змін, за винятком іншої медіасистеми з екраном на 10,1 дюймів. Для купівлі доступні дві версії: довжиною 5365 мм і 5680 мм, які відрізняються за колісною базою та розміром вантажного відділення.

Максус Інтерстеллар Л новий пікап купити в Україні тюнінг

Силові агрегати залишилися незмінними, але якщо Maxus T70 може поставлятися з автоматичною коробкою передач, то Interstellar L, будучи справжньою робочою конячкою, пропонується виключно з механічною коробкою передач. 2,4-літровий бензиновий двигун із природним всмоктуванням (160 к.с., 230 Нм) працює в парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач, а 2,0-літровий турбодизель (143 к.с., 360 Нм) - із шестиступінчастою механікою. Трансмісія може бути як із заднім, так і з повним приводом (з жорстким підключенням). Вартість Interstellar L у Китаї починається від  12800$.

Maxus Interstellar R (Максус Інтерстеллар Р)

Maxus Interstellar R новий пікап купити в Україні запчастини тюнінг ціна

Зовні це копія "L-ки", але розширювачі колісних арок із пластику тепер не опціональні, а входять у базову вартість. А ось інтер'єр повністю перероблений - він запозичений у актуального Maxus T90. Покупець отримує єдину панель із двома дисплеями: на 10,25" для приладової панелі та 12,3-дюймовий для мультимедійної системи. Також у дизайні можна виділити мінімальну кількість кнопок, селектор "автомата" без фіксації, а також опціональне оздоблення зі шкіри.

Максус Інтерстеллар Р новий пікап купити в Україні тюнінг

Interstellar R також пропонується у двох варіантах довжини. Вибір можна зробити між форсованим турбодизелем об'ємом 2,0 л (163 к.с., 410 Нм) і дволітровим бензиновим турбованим двигуном (261 к.с., 410 Нм). Обидва мотори можуть працювати в парі з шестиступінчастою "механікою" або восьмиступінчастою АКПП виробництва ZF. Система приводу як у базової моделі. У Китаї ціна на R-пікап починається від 15 600$.

Maxus Interstellar H (Максус Інтерстеллар Х)

Maxus Interstellar H новий пікап купити в Україні запчастини тюнінг ціна

Третій автомобіль у сімействі є найдорожчим із нової лінійки (ціна стартує з 18 900 доларів). Він насправді є модернізованою версією актуального Maxus T90. Головні оновлення сховані від очей - нова незалежна задня підвіска на пружинах, що прийшла на зміну ресорній, яка використовується в попереднику та дешевших автомобілях сімейства Інтерстеллар.

Салон Maxus Interstellar H купити в Україні тюнінг аксесуари ціна замовити

Салон також оновлено - всю увагу приковують два 12,3 дюймових екрани, масивна центральна консоль і система клімат-контролю з сенсорним управлінням. З інтелектуальних систем присутній автопілот другого рівня або розширений круїз-контроль, якщо говорити людською мовою. Шайба в середині дає змогу керувати повним приводом, а селектор АКПП тепер виконаний у вигляді правого підкермового важеля (здається ми це рішення вже бачили? 😉). З дивного, люк було виключено з переліку опцій.

Що стосується зовнішніх відмінностей - оновлений передній бампер, розширена радіаторна решітка та інша оптика (основні та нижні блоки).

Maxus Interstellar H 2023 новий пікап в Україні тюнінг ціна

Модель Maxus Interstellar H представлена з такими самими силовими агрегатами, що й R-пікап, проте додатково має топ-версію з бітурбодизелем 2.0 (218 к.с., 500 Нм). Тільки в такому варіанті використовується тільки восьмиступінчастий "автомат", а під'єднуваний повний привід працює в парі з автоматичною муфтою для під'єднання передньої осі (знижувальна передача залишилася). У цій моделі також є можливість обрати варіант довжини кузова.

Версія Maxus Interstellar H для бездоріжжя купити в Україні ціна

Найдорожча версія пікапа Maxus Interstellar H із заводу має непогану заводську підготовку під бездоріжжя, що включає:

  • покришки класу AT;
  • додатковий захист днища;
  • штатну лебідку;
  • шноркель;
  • іншу форму переднього бампера та низку інших доопрацювань.

Ця модель доступна тільки з найпотужнішим турбодизелем на 218 кінських сил і короткою вантажною платформою за ціною 36 800 $. Усі моделі з лінійки Interstellar будуть доступні на ринку піднебесної вже до кінця цього літа.

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!