Головна Блог Статті Новини Який тюнінг на Toyota Tundra встановив актор Кевін Костнер?
Vnedorognik.ua logo

Який тюнінг на Toyota Tundra встановив актор Кевін Костнер?

Категорія:

Toyota Tundra тюнінг купити Україна

Багато хто припускає, що голлівудські зірки у відмінний від роботи час займаються досить нудними заняттями, і, враховуючи зображення, які вони виставляють у свої соціальні мережі, це здається досить справедливим. Однак є винятки, такі як Кевін Костнер із популярного телешоу "Йеллоустоун". Щоб довести це, Костнер, власник ранчо в Колорадо, продемонстрував свою зроблену на замовлення Toyota Tundra, обладнану для різноманітних занять на свіжому повітрі.

Аксесуари для Toyota Tundra купити в Україні

За словами актора, він дуже уважно ставиться до того, яке спорядження він використовує. Це дуже хороший підхід, тому що багато людей потрапляють у небезпечні ситуації, купуючи що завгодно, дивлячись виключно на вартість товару, тоді як воно може вийти з ладу в невідповідний момент через свої функції або характеристики. Так чи інакше, він зупинився на Tundra в якості свого всюдихідного позашляховика, а його модернізацію виконала компанія Complete Customs у МакКінні зі штату Техас, що спеціалізується на тюнінгу позашляховиків та пікапів для туризму та бездоріжжя.

Замість того щоб просто вибрати комплектуючі з каталогу, Костнер прийшов до магазину зі списком того, що він хотів встановити на свій пікап. Після цього, Complete Customs зробили кілька фотографій на основі його переваг. Замовник схвалив один із варіантів, після чого настав час створити щось по-справжньому унікальне.

З чого варто розпочати тюнінг для бездоріжжя?

Тюнінг пікапа Toyota Tundra для бездоріжжя купити Україна ціна

Якщо ви хочете поїхати на своєму пікапі подалі від доріг в пересічену місцевість, збільшення дорожнього просвіту є головним завданням. Щоб вирішити цю проблему, на Tundra встановили ліфтовану посилену підвіску BDS з койловерами на 4,5-дюймів і амортизаторами Fox, а також 35-дюймову гуму Nitto Ridge Grappler, встановлену на 18-дюймові колісні диски Method.

Для зручності посадки в піднятий автомобіль Кевін вирішив встановити захисні пороги N-Fab, які допоможуть діставати речі з даху та захистять кузов пікапа від пошкоджень.

Позашляхова гума для пікапа Тойота Тундра купити в Україні ціна

Причина використання пікапа замість позашляховика для поїздок на свіжому повітрі полягає в тому, щоб скористатися перевагами, які забезпечує кузов. У корисному просторі встановлені висувні ящики для зберігання, а також двозонний автомобільний холодильник Dometic для зберігання продуктів, свіжопійманої риби або чогось приємного та холодного.

Однією з найпоширеніших частин збирання став двосекційний багажник на даху. Він був розроблений і виконаний за індивідуальним замовленням, а потім прикріплений до корпусу кунгу позашляховика. Він такий довгий, що закриває не лише багажник, а й кабіну, що дозволяє Костнеру взяти:

  • довге каное;
  • надувний пліт;
  • додаткові каністри;
  • алюмінієві ящики;
  • та практично будь-яке спорядження для активного відпочинку.

Багажник на дах для Toyota Tundra купити в Україні оригінал ціна

Передній та задній бампери також були замінені на силові бампери, зроблені на замовлення. Окрім міцної конструкції та продуманого дизайну, вони за завданням замовника виконані з товстої сталі із звуженнями. Це було зроблено для запобігання стирання шин і збільшення кутів з'їзду під час руху бездоріжжям. У кожен з бамперів було встановлено електричну лебідку Warn.

Лебідка для Тойота Тундра купити в Україні ціна оригіналу Варн Драгон Вінч

З оптики були встановлені світлодіодні балки (люстри) на бампер та дах, а також додаткові ліхтарі у задній частині авто. Для цього використали продукцію компанії Rigid Industries, яка є одним з лідерів у сфері оптики, трохи поступаючись світла від британського виробника Lazer, який ви можете купити на території України у Vnedorognik.

Оптика на Тойота Тундра купити в Україні

Для захисту цінних речей у пікапі, актор встановив два сейфи Lock'er Down у салоні. Перший розташований під задніми сидіннями, а другий знаходиться в центральній консолі.

І оскільки позашляховиком користуються актор, троє його дітей та дружина, у передніх підголовниках встановлені монітори, дитячі крісла та м'яка оббивка задніх стійок для їхнього захисту при поїздках незвіданими місцями.

А який тюнінг встановлено у вашому залізному коні? Чекаємо на ваші відповіді в коментарях:)

Купити позашляховик ціна в Україні

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

WV Amarok Встановлено: Підвіска Tarrain Tamer Кунг Road Ranger Оптика LazerLamps Лебідка Dragon Winch Обвіс Vnedorognik Аммортизатор заднього борта EzDawn

Вячеслав • 25.01.2022