Головна Блог Статті Новини GMC офіційно представили Hummer EV для подорожей сумісно з EarthCruiser
Vnedorognik.ua logo

GMC офіційно представили Hummer EV для подорожей сумісно з EarthCruiser

Категорія:

Hummer EV купити запчастини тюнінг україна

У четвер GMC представила концепт автомобіля Overlander, створеного на базі пікапа Hummer EV. Офіційна презентація концепту відбулася цієї п'ятниці на виставці Overland Expo Mountain West 2023 у Лавленді, штат Колорадо.

Назва свідчить про партнерство з компанією EarthCruiser, що спеціалізується на оверлендингу, і концепт називається Hummer EV EarthCruiser. Назва свідчить про партнерство з однойменною компанією, що спеціалізується на подорожах. Австралійський виробник EarthCruiser присутній у США з 2013 року і працює над створенням всіляких автомобілів, призначених для тривалих експедицій і туризму.

Електричний Хаммер купити тюнінг оптику ціна

Хоча GMC не планує запускати концепт у виробництво, автовиробник повідомив, що подібна модифікація EarthCruiser буде доступна наступного року. Наразі компанія приймає попередні замовлення. Про ціни поки що нічого не повідомляється.

Серед найбільш значущих змін - вуглепластиковий дах, вбудований у шасі пікапа Hummer EV. Висота автомобіля становить 228 сантиметрів у складеному стані та 298 у повністю розкладеному.

Електричний Гаммер EV купити в Україні ціна тюнінг

Його дах вкритий сонячними батареями, а автономна батарея ємністю 6,0 кВт-год, за розрахунками GMC, здатна забезпечити сім днів автономного живлення, зокрема, для таких приладів, як вбудований холодильник, який працює цілодобово.

Усередині знаходиться двоспальне ліжко. На кухні встановлено індукційну плиту. У список зручностей також входять туалет і душ на відкритому повітрі (можна і всередині).

Туристичні подорожі стають дедалі популярнішими, і хвиля появи на ринку електричних пікапів і позашляховиків відкриває перед ними нові можливості.

Інтер'єр Hummer електричний позашляховик тюнінг ціна замовити

Однією з найважливіших можливостей, які відкривають електромобілі для любителів подорожей бездоріжжям, є точний контроль крутного моменту, що полегшує подолання складних ділянок. Батарея пікапа також забезпечує живлення всіх пристроїв, призначених для підтримання комфорту в умовах дикої природи, а сонячні батареї дають змогу підзаряджати батарею коли світить сонце.

Пікап Hummer EV з'явився у 2022 році, а остання модель 2024 року отримала деякі зміни, що збільшують запас ходу до 614 кілометрів. У 2024 році до модельного ряду також увійде позашляховик, але його запас ходу буде обмежений 505 км через більш компактну батарею.

Ціна на Hummer EV в Україні ціна купити купити тюнінг туризм намет ціна

Ціна на пікап у США Hummer EV 2024 року становитиме від 106 945 доларів, а на позашляховик Hummer EV 2024 року - від 100 395 доларів. У зв'язку з тим, що GMC намагається виконати вже наявні замовлення, резервування автомобілів припинено.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!