Головна Блог Статті Новини GMC Canyon AT4X Edition 1 2023 року - пікап для бездоріжжя за 65 000 доларів
Vnedorognik.ua logo

GMC Canyon AT4X Edition 1 2023 року - пікап для бездоріжжя за 65 000 доларів

Категорія:

Новий GMC Canyon AT4X тюнінг купити для пікапів Україна ціна

Новий GMC Canyon виглядає чудово, особливо в комплектації для бездоріжжя, але один з таких пікапів коштуватиме чимало коштів. Ціни на комплектацію AT4X Edition 1 починаються від 63 350 доларів, що зовсім не дешево для середньорозмірного пікапа, нехай і вагомо допрацьованого. Наступний за ціною схожий пікап обійдеться майже на 10000 доларів дешевше - Jeep Gladiator High Altitude.

Оснащення AT4X Edition 1 купити тюнінг для позашляховика GMC

Важливу частину в цій ціні становить ексклюзивність, адже GMC не дає даних про кількість AT4X Edition 1, що будуть випущені. Єдине що відомо - «це буде вкрай обмежений тираж».

Інтер'єр AT4X Edition 1 купити аксесуари для GMC в Україні ціна Київ

Сам по собі AT4X, перш ніж він отримає звання Edition 1, вже містить безліч тюнінгових запчастин, таких як новітні амортизатори Multimatic DSSV, диференціали (передній та задній) з електронним блокуванням та крутий інтер'єр у стилі космічного корабля.

Тюнінг пікапу GMC AT4X купити в Україні тюнінг GMC

Перше видання обзавелося лебідкою Comeup, захисним покриттям, 30-дюймовою Led-балкою, силовим бампером з кенгурятником і 17-дюймовими колесами з протектором для бездоріжжя. Крім цього, унікальною фішкою цього пікапа стали дві додаткові камери з омивачами, закріпленими під днищем.

Нові пікапи від GMC купити аксесуари доп тюнінг в Україні ціна Київ з доставкою

Єдине, чого, як нам здається, не вистачає цього пікапа, так це система Super Cruise від GM. Незважаючи на це, в даний час немає інформації про ціни на звичайні комплектації AT4X, тому якщо ви не поспішаєте з покупкою, краще дочекатися цін на більш доступні варіанти.

Автор: Максим Перепелиця

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (6) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!