Головна Блог Статті Новини E-Tron 4x4 від Audi: повний привід Quattro і запас ходу 300 миль
Vnedorognik.ua logo

E-Tron 4x4 від Audi: повний привід Quattro і запас ходу 300 миль

Категорія:

Майбутній позашляховик від Audi E-Tron 4x4 купити аксесуари для Ауді в Україні

Audi збирається випустити новітнє доповнення до своєї лінійки електромобілів з майбутнім e-tron 4x4. Прототип був помічений під час випробувань. Він дає нам уявлення про те, чого ми можемо очікувати від цієї цікавої пропозиції.

Audi E-Tron Offroad кросовер купити тюнінг в Україні ціна

Ззовні e-tron 4x4 виглядає як поєднання традиційної мови дизайну Audi та стилю сучасних електромобілів. Натякаючи на футуристичні можливості машини, її плавні та водночас різкі лінії кузова підкреслюються яскравими світлодіодними елементами освітлення.

Зовнішній вигляд нового прототипу позашляховика Ауді

Очікується, що під капотом e-tron 4x4 буде встановлено потужний електродвигун потужністю понад 300 кВт (402 к.с.). Запас ходу на одній зарядці становитиме до 300 миль (480 км). Це, особливо в поєднанні з відомою системою повного приводу Quattro від Audi, зробить його серйозним суперником на ринку електричних позашляховиків.

Можливий інтер'єр Audi E-Tron 4x4

Інтер'єр e-tron 4x4, як очікується, включатиме низку передових технологій. До них належать повністю цифрова панель приладів та інформаційно-розважальна система. Ми очікуємо чогось крутого від цього нового електричного позашляховика, адже Audi відома своїми розкішними та просторими інтер'єрами.

Особливості Audi E-Tron позашляховика

В цілому, Audi e-tron 4x4 виглядає гідним доповненням до вже вражаючої лінійки електромобілів німецького автовиробника. Завдяки своєму елегантному дизайну, крутим характеристикам і передовим технологіям, він точно приверне загальну увагу і закріпить за Audi місце провідного гравця на ринку повнопривідних електромобілів.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!