Головна Блог Статті Новини Деталі та ціни нового кросовера Dacia Bigster 2022 року
Vnedorognik.ua logo

Деталі та ціни нового кросовера Dacia Bigster 2022 року

Категорія:

Dacia чекає значної зміни європейського ринку кросоверів, випускаючи нову модель, покликану скласти альтернативу LR Discovery Sport та VW Tiguan за меншу вартість.

Зважаючи на постійне зростання цього сегменту, Bigster має стати важливим кроком у розвитку бренду. Румунський виробник нещодавно оновив дизайн логотипу та дизайнерське бачення, покликане покращити та виділити лінійку їхніх автомобілів серед інших.

Прототип кросовера Dacia Bigster 2022 купити запчастини Україна ціна

Renault робить ставку на розвиток хетчбеків та невеликих позашляховиків, і Bigster стане одним із перших автомобілів, випущених за цією стратегією. Разом з ним компанія планує запуск нових Renault Clio та Austral. Для зменшення вартості було прийнято рішення перейти на єдину платформу CMF-B, на якій базується Sandero 2022. Для Dacia Bigster її максимально розтягнуть, що дозволить добре заощадити на виробництві та випустити авто за доступною ціною.

Фото Dacia Bigster 2022 купити в Україні ціна

Також, відзначимо що цей позашляховик буде прототипом нового покоління Lada Niva Legend. Виробник АвтоВАЗ підтвердив що дебют їхньої моделі планується на 2024 рік.

Ще з моменту показу концепту в першому кварталі 2021 року британські та американські видання робили рендери серійної новинки. Все, що знаємо ми, довжина Бігстер 2022 складе приблизно 4,6 метра, що ставить його в один клас із Тігуаном.

Дизайн Dacia Bigster тюнінг для бездоріжжя купити

Платформа CMF-B дозволяє встановлювати велику кількість силових агрегатів, включаючи гібридні системи, що буде новинкою для румунського виробника. Якщо зважати на габарити і масу кросовера, можна припустити, що базовим стане трициліндровий турбований двигун на 89 к.с. Також можуть бути доступні TCe 130 - 1,3-літровий чотирициліндровий мотор на 128 кінських сил від Renault Captur і, можливо, біопаливний двигун як Сандеро, що працює на суміші бензин/LPG. Щодо гібрида, то варто очікувати 1,2-літровий турбодвигун на 3 циліндри, що працює разом з батареями, загальною потужністю до 200 к.с.

Можливий зовнішній вигляд Dacia Bigster купити в Україні ціна з доставкою

Враховуючи нововведення у вигляді гібридної трансмісії та дизайну, Dacia натякає на низький цінник, здатний переконати покупця у бік їхньої моделі. Експерти з Auto Express припускають, що базова версія починатиметься з 23000 євро. А це означає, що новий позашляховик Dacia Bigster 2022 буде дешевшим за базовий Skoda Karoq на 3000 євро, а розрив у вартості від дорожчого Тігуана складе як мінімум 6000 євро.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Виглядає дуже не погано, ціна теж досить демократична. Чекаємо!

Вячеслав • 10.01.2022