Головна Блог Статті Новини Що подарувати джиперу?
Vnedorognik.ua logo

Що подарувати джиперу?

Категорія:

Наближається Новий рік та Різдво - одні з найкращих свят у році. І звичайно ж, подарунки у цьому відіграють далеко не останню роль. Але що купити чоловікові, братові чи батькові? Це питання не має точної відповіді, але якщо ви вибираєте подарунок джиперу-автомобілісту, список хороших, а головне потрібних подарунків скласти цілком можливо. Звичайно, завжди можна подарувати нову пару шкарпеток або гель для гоління, але краще розглянути приємніші варіанти. Особливо якщо людина володіє позашляховиком, кросовером або пікапом і любить проводити час зі своїм авто. Ну що ж, давайте розберемо всі реальні та нереальні подарунки для джипера та просто автомобіліста.

Термочашка

Фірмова термочашка Vnedorognik купити в Україні ціна з доставкою

Вартість: до 500 грн.

Цей, здавалося б дешевий аксесуар, здатний тримати у бадьорості та уважності у ранній чи пізній поїздці, зігріваючи теплим напоєм у дорозі. Рекомендуємо звернути увагу на брендовану термочашку Vnedorognik, виконану в світлому лаконічному стилі з харчовим сталевим покриттям усередині. Вона здатна довго зберігати напій теплим і забезпечена герметичним клапаном, зручним для відкриття навіть за кермом. Це чудовий бюджетний подарунок, який стане в нагоді не тільки власнику позашляховика, а й усім, хто любить гарячі напої.

Універсальні кріплення Quick Fist

Кріплення універсальне Quick Fist ціна в Україні купити з доставкою

Вартість: від 500 грн.

В арсеналі будь-якого власника автомобіля є речі, що постійно катаються у багажнику. А за допомогою цих маленьких, але вкрай корисних дрібниць можна зручно закріпити інструменти, аксесуари, ємності та інший інвентар у потрібному місці та отримати швидкий доступ до них у потрібний момент.

Особливістю кріплень Quick Fist є продумана конструкція та якісні матеріали, що доведено величезною кількістю замовленої продукції цієї компанії по всьому світу.

Коврики в салон

Якісні килимки у машину WeatherTech ціна в Україні купити з доставкою

Вартість: від 1000 грн.

Кожному водієві потрібні килимки в салон, і якщо влітку можна обійтися заводськими войлочними рішеннями, то з настанням осені їхня заміна на гумові або поліуретанові килимки стає необхідністю. Вони не пропускають вологу та бруд на салон автомобіля та легко очищаються від забруднень. Головне при виборі цих аксесуарів правильно підібрати модель під автомобіль.

Альтернативою для тих, у кого в салоні вже є ці аксесуари може стати аналогічний товар, але призначений для багажного відділення. Килимок в багажник продається окремо, і багато власників автомобілів забувають їх придбати відразу після покупки авто, а варіант "купити пізніше" може й не наступити..

Рейковий домкрат

Хайджек Dragon Winch високої якості за ціною купити в Україні вартість з доставкою

Вартість: від 1000 грн.

Ще одним вкрай корисним інструментом для джипера стане рейковий домкрат або по-іншому Хайджек. Він пригодиться в безнадійних ситуаціях, будь то поломка або сильно застрягший позашляховик. Головне при виборі враховувати масу автомобіля та не брати низькоякісні моделі. Хорошими на ринку вважаються товари від Hi-Lift, Dragon Winch, T-Max чи Yato. На Vnedorognik ми зібрали каталог хороших рейкових домкратів, обравши які ви точно не помилитесь.

Автомобільна лопата

Надійна алюмінієва лопата Fiskars для офроуд купити в Україні

Вартість: від 1000 грн.

Ще один корисний інструмент, який, напевно, стане у нагоді в зимову пору року. За допомогою компактної лопати можна не тільки посадити сад, але й розкопати автомобіль з кучугури. Важливо при цьому придбати якісні аксесуари, які не зламаються від першої ж брили льоду. Хорошими для джипера чи водія будуть товари від Fiskars - міцні та надійні лопати на всі випадки життя.

Автомобільний компресор

Хороший автомобільний компресор VIAIR ціна в Україні у наявності купити з доставкою

Вартість: від 1500 грн.

Куди ж без них. Це практично обов'язкові аксесуари для водія. І якщо у вашого хлопця, чоловіка, брата, батька чи друга його немає — це один із найкращих подарунків для нього. Головне не дарувати дешевий китайський «дуйчик», який може померти після першого використання.

Якщо ви дійсно хочете порадувати людину, краще придбати більш серйозні компресори від іменитих брендів, таких як ViAir, Berkut або T-Max. Хорошим вибором для більшості стане модель ViAir PN 00093, здатна накачувати до 8 атмосфер із продуктивністю 50 літрів за хвилину.

Такелажний набір або такелажна стропа

Динамічна стропа Vnedorognik оригінал купити в Україні ціна

Вартість: від 2000 грн.

Ось без чого точно не можна обійтися на бездоріжжі, так це без надійного троса, здатного витягнути автомобіль із будь-якої ситуації. І прийнято вважати, що динамічні (ривкові) стропи використовують тільки власники позашляховиків, але це не так. Їх мінус полягає у більшій вартості, але за цю доплату з'являється і додаткова перевага, така як зручність витягування застряглих автомобілів чи буксирування.

Але щоб не помилитися, варто уточнити чого немає в одержувача подарунка, хоча від хорошої динамічної стропи ще ніхто не відмовлявся. А ось комплекснішим подарунком стане такелажний набір. Він уже поєднує всі необхідні деталі для буксирування, включаючи стропу, скоби, блок та сумку.

Відмінним варіантом для джиперів буде брендований такелажний набір Vnedorognik, що пропонує за невисоку вартість надійні комплектуючі.

Такелажний набір для офроуду купити в Україні ціна з доставкою

Експедиційні каністри для води

Універсальні експедиційні каністри купити в Україні ціна з доставкою

Вартість: від 2000 грн.

У будь-якій подорожі знадобиться надійна ємність для зберігання води або палива, адже ніхто не захоче їхати з виразним ароматом бензину в салоні та виявити пляму на обробці багажника? Чим не привід розглянути покупку зручних каністр, спеціально розрахованих для експедицій. Радимо розглянути товари від Jerry Can, Rotopax та Daystar.

Міні-мийка

Автомобільна мийка Karcher купити в Україні

Вартість: від 2500 грн.

Це не найбюджетніший, але вкрай корисний подарунок для автовласника. Тих, хто тримає свій транспорт у чистоті, цей товар приведе у захват. І за допомогою міні-мийки можна не тільки очистити кросовер або позашляховик від пилу та бруду після виїзду на природу, а й помити прибудинкову територію. Коштує такий презент не зовсім бюджетно, але при цьому користь від нього буде дуже відчутною.

Бокс на дах

Автобокс на даху купити в Україні ціна з доставкою

Вартість: від 4000 грн.

Для любителів подорожувати, які не мають автомобільного боксу на дах, приведе у захват такий подарунок. Так, він стоїть зовсім не бюджетно, а тому й доступний не кожному. Але після першої поїздки з боксом на даху, помічаєш зручність від додаткового простору. І туди можна скласти не тільки речі, а й інструменти або навіть лижі, не займаючи половину салону. Сюди ж можна віднести кріплення для велосипедів та лиж – чудові подарунки для прихильників активного відпочинку.

Автомобільна лебідка

Автомобільна лебідка DWM 12000 HD оригінал.

Вартість: від 12000 грн.

Цей подарунок здатний викликати справжнє захоплення будь-якого джипера. Потужна автомобільна лебідка є незамінним аксесуаром на бездоріжжі. Безумовно, цей дорогий подарунок підійде далеко не на всі автомобілі, але будьте певні, що такий інструмент потішить справжнього офроудера. Відмінним варіантом, що підходить для більшості позашляховиків є лебідка Dragon Winch DWM 12000HD, що має відмінні характеристики за свою ціну. Вона здатна створювати крутний момент до 5 тонн, чого вистачить для витягування більшості позашляховиків і кросоверів.

Додаткова оптика

Додаткова оптика на позашляховик купити в Україні тюнінг офроуд що купити на подарунок

Вартість: від 5000 грн.

А якщо й цього недостатньо або у людини все назване вже є, можна пошукати подарунок серед додаткової оптики, яка не буде зайвою у лісі чи в темний час доби. Потрібним рішенням серед асортименту різноманітної оптики є світлодіодна балка "люстра" на дах. Вона здатна видавати потужний світловий потік і показувати об'єм на шляху, даючи зрозуміти водієві, наскільки глибока вибоїна або колія попереду. Відмінним варіантом буде світлодіодна балка на дах Lazer Triple-R 24 Elite, що має потужність світлового потоку в 12300 лм і дає розсіяний промінь світла для максимально комфортних поїздок вночі.

Світлодіодна балка Lazer Triple-R 24 Elite купити в Україні подарунок з доставкою ціна

Крім цього, для тих, хто захоплюється туризмом, можна пошукати презент у каталозі товарів, спеціально підібраних для автомобільного та пішого туризму.

Але при виборі таких подарунків не забудьте порадитись з тим, кому пощастило отримати такі круті аксесуари.

І головне – щоб встигнути до Нового року, купуйте заздалегідь, щоб не витрачати нерви на очікування посилок 31 грудня, а чудово проводити час із друзями та близькими у святковій атмосфері.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Годно. Как это жене скинуть?

Олег Волощенко • 15.12.2021

Я б не відмовився від крехера)))

Вячеслав • 14.12.2021
Рекомендуємо придбати