Головна Блог Статті Новини Чи може Nissan Navara Nismo 2025 року замінити Titan у США?
Vnedorognik.ua logo

Чи може Nissan Navara Nismo 2025 року замінити Titan у США?

Під час нещодавніх дискусій про Nissan у Північній Америці обговорювалося питання про зняття з виробництва повнорозмірних моделей Titan і Titan XD після 2024 року.

Це залишило б компанію з третім поколінням D41 Nissan Frontier в якості основної пропозиції в Північній Америці, оскільки вони стикаються з конкуренцією з боку нових середньорозмірних пікапів, включаючи Ford Ranger (з варіантом Ranger Raptor), новітні моделі Chevrolet Colorado і GMC Canyon, а також грізну Toyota Tacoma.

Чи відмовиться Nissan від нього, щоб зосередитися на Toyota Tundra, вантажівках Ram, Chevy Silverado, GMC Sierra та Ford F-Series? 

Звісно, це лише побажання, адже Nissan Navara в першу чергу слугує еквівалентом середньорозмірного автомобіля для світових ринків. 

Тим не менш, віртуальний автомобільний художник на ім'я Dimas Ramadhan, відомий за каналом Digimods DESIGN на YouTube, створив CGI-рендеринг більшого, ніж у реальності, повнорозмірного пікапа Nissan Navara Nismo Pro-4X. Натхненням для цього творіння, схоже, стало поєднання кузова Nissan Titan, стилістики позашляховиків Patrol та Pathfinder, а також фірмового малинового кольору Nismo.

Чи може Nissan Navara Nismo 2025 року замінити Titan у США?

Хоча уява про те, що Nissan замінить Titan, може здатися надуманою, цей рендер зображує грізний повнорозмірний пікап, здатний долати дюни і скелі на різних швидкостях. Він міг би знайти своє місце в піщаних пустелях Близького Сходу та Латинської Америки, і, можливо, навіть скласти конкуренцію, таким як Ram 1500 TRX та Ford F-150 Raptor R.

Однак, для Nissan буде складно знайти відповідну силову установку, яка б могла конкурувати з двигунами V8 потенційних американських конкурентів. Тим не менш, якщо Nissan розгляне цю концепцію, оснащення Navara Nismo 3,8-літровим твін-турбо двигуном VR38DETT від 2024 GT-R Nismo, який видає 600 кінських сил, може стати життєздатним варіантом.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Категорія:
Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 04-09-2023 Оновлена: 07-08-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

А що по Україні, які моделі будуть у нас?

Микулич Павло • 05.09.2023