Головна Блог Статті Новини Chevrolet Suburban 2021 року з'явився в Україні
Vnedorognik.ua logo

Chevrolet Suburban 2021 року з'явився в Україні

Категорія:

Мультибрендовий автомобільний салон Next Car став постачальником перших Субурбанів. На даний момент для продажу привезли 2 автомобіля, але найближчим часом очікується ще партія позашляховиків від Chevrolet. Крім цього, є можливість їх замовлення.

Нові Chevrolet Suburban 2021 року купити запчастини Україна ціна

Suburban 2021 року належить до 12 покоління моделі, яке було представлено взимку 2019 року, а надійшло в продаж навесні 2020 го. Він побудований на новій платформі GM T1 спільно з Cadillac Escalade та GMC Yukon останніх поколінь.

Субурбан XII буде відмінним вибором як для великої родини, так і для роботи. Габарити у цього покоління трохи виросли й складають:

  • довжина - 5733 мм;
  • ширина - 2060 мм;
  • висота - 1923 мм.

Габарити Chevrolet Suburban 12 покоління купити аксесуари ціна Україна

Автомобіль доступний в 7, 8 та 9-місцевій конфігурації. Крім цього, у нього найбільш об'ємне багажне відділення в класі. За сидіннями 3 ряди є тисяча сто сімдесят п'ять літрів простору, при складеному другому - 2565 л, а в повністю розкладеному - 4095 л.

Багажне відділення в Chevrolet Suburban купити аксесуари для багажника Україна ціна

Позашляховик випускається у 6-ти комплектаціях: LS, LT, Z71 (позашляхова), RST (спортивна), Premier та топова High Country. У останньої відрізняється двигун. Замість стандартного 5,3 л V8 на 355 к.с., ви отримаєте 6,2 літрову вісімку на 425 к.с. з розгоном до 100-ні за 6,1 с.

Крім цього, для замовлення є можливість вибрати інші двигуни, включаючи дизельні. В якості коробки передач використовується 10-ступінчаста АКПП. В базових комплектаціях LS та LT доступний задній привід, але за доплату можна замовити повнопривідний Субурбан.

Опціональний дизельний двигун для Suburban в Україні купити тюнінг

Що стосується оснащення, то у флагманського Шевроле навіть у базі з цим відмінно. Ви отримаєте мультимедіа на 10,2 дюйма, проекційний дисплей, безключевий доступ, дистанційний запуск, круїз контроль (на 3 зони), адаптивний круїз, попередження про виїзд зі смуги руху, моніторинг сліпих зон, 8 портів USB, 2 класичні розетки на 120В і не тільки.

Салон 12-го Субурбана купити аксесуари в Україні вартість з доставкою

У дорогих комплектаціях встановлюється мультимедіа на 15 дюймів, присутні бездротова зарядка, акустична система від Bose, панорамний люк та автоматичні підніжки.

Комплектація All Black для Suburban купити тюнінг в Україні ціна

Що стосується кліренсу, в Suburban 12 покоління він становить 201 мм, але в версіях Z71 і High Country встановлюється адаптивна підвіска Air Ride Adaptive Suspension. З її допомогою можна регулювати просвіт від 150 до 251 мм, в залежності від швидкості та сценарію використання автомобіля.

Адаптивна підвіска Air Ride Adaptive Suspension купити тюнінг для позашляховиків Україна ціна

Також, в Субурбан ви можете замовити пакет Max Trailering, призначений для поліпшення тягових здібностей авто при поїздках з трейлерами або причепами. У нього входять посилені пружини, амортизатори, покращений радіатор охолодження, контролер гальмівної системи причепа та 9 камер кругового огляду.

Оснащення Chevrolet Suburban 2021 року аксесуари в Україні купити

Ціна перших Chevrolet Suburban High Country 2021 Україна становить 3 406 609 грн за поточним курсом ($ 129 319).

Новий Шевроле Субурбан в Україні купити ціна

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!