Головна Блог Статті Тюнинг Амортизатори Ironman для Toyota Land Cruiser Prado 120
Vnedorognik.ua logo

Амортизатори Ironman для Toyota Land Cruiser Prado 120

Категорія:

купити підвіску Ironman

Компанія Ironman - це один із найвідоміших виробників амортизаторів для бездоріжжя. Її продукція вирізняється високим рівнем якості, оптимальним набором робочих характеристик. На автомобілі Toyota Land Cruiser Prado 120 компанія випускає кілька варіантів амортизаторів для міської експлуатації та підкорення пересіченої місцевості.

Типи амортизаторів Ironman

Лінійка амортизаторів Ironman включає 3 типи деталей:

  • Nitro Gas;
  • Foam Cell;
  • Foam Cell Pro.

купити амортизатори Ironman

Усі вони підходять для позашляховиків із різним ступенем ліфта. Амортизатори трьох серій комплектуються посиленими штоками із додатковим антикорозійним напиленням. Додаткову міцність забезпечує посилений зовнішній циліндр та потужні кріпильні вуха. Демпфери комплектуються довговічними втулками з гуми, заправляються високоякісним мастилом.

Серія Nitro Gas

купити амортизатор Ironman Nitro Gas

Амортизатори Nitro Gas - це газонаповнені деталі. Їх установка можлива на тюнінговані та звичайні позашляховики. Стандартний діаметр штока становить 16 мм, діаметр колби та поршня - 54 та 35 мм відповідно.

Серія Foam Cell

купити амортизатор Ironman Foam Cell

Амортизатори Ironman Foam Cell на Toyota Ленд Крузер Прадо 120 вирізняються комірково-пінною конструкцією. Вони відносяться до мастильних демпферів, рекомендовані для використання на будь-яких типах покриттів. Вставки із спеціального спіненого матеріалу попереджають кавітацію робочої рідини при інтенсивних навантаженнях, завдяки чому амортизаційні здібності залишаються на стабільному рівні. Амортизатори серії містять на 50 відсотків більше робочої рідини ніж демпфери Nitro Gas.

Серія Foam Cell Pro

купити амортизатор Ironman Foam Cell Pro

Амортизатори Foam Cell Pro є удосконаленою версією Foam Cell. У них міститься до 3 разів більше мастила, ніж у Nitro Gas. Розбірна конструкція дозволяє налаштовувати деталь під умови експлуатації та стиль водіння, ремонтувати його у разі виникнення протікання. Амортизатори серії також мають зовнішню колбу для кращої тепловіддачі, захист від пробою. Якщо Foam Cell використовується шток 18 мм, то у серії PRO його діаметр збільшений до 20 мм.

Встановлення амортизаторів на автомобіль

Щоб продовжити термін служби амортизаторів Ironman для Toyota LCP 120, рекомендується дотримуватись таких правил монтажу:

  • затягування гайок необхідно проводити за допомогою динамометричного ключа, в жодному разі не можна застосовувати пневматичний ударний інструмент;
  • заміна амортизаторів проводиться строго парами;
  • не можна утримувати шток за допомогою пасатижів, газових ключів - це може призвести до пошкодження покриття, поломки напрямних.

купити амортизатор айронмен на тойота ленд крузер прадо 120

Де купити амортизатори на Toyota Land Cruiser Prado 120

Інтернет-магазин є авторизованим дилером бренду, завдяки чому в каталозі зібрано великий інструмент амортизаторів та комплектуючих до них. Купити амортизатор на Toyota Land Cruiser Prado 120 можна з офіційною гарантією виробника та за вигідною ціною. Фахівці магазину швидко оформлять замовлення, підберуть оптимальний набір демпферів під запити автовласника.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!