Головна Блог Статті Новини Alfa Romeo Tonale – новий компактний кросовер від італійців
Vnedorognik.ua logo

Alfa Romeo Tonale – новий компактний кросовер від італійців

Категорія:

Кросовер Alfa Romeo купити аксесуари ціна Україна тюнінг обладнання

Легендарний автомобільний бренд потихеньку нарощує лінійку своїх авто та доповнює їх кросоверами (першою стала модель Stelvio у 2016 році). Другим представником SUV стала Tonale – назва була взята з гірського перевалу в італійських Альпах. Компакт кросовер побудований на базі архітектури FIAT Small-Wide 4×4, на якій виготовляється актуальний Jeep Renegade (з 2014 року). Габарити кузова (довжина – 4530; ширина – 1840; висота – 1600 мм), об'єм багажного відділення (500 л.) та 5-дверна компоновка натякають на конкуренцію з популярним у Європі Audi Q3.

Зовнішній агресивний вигляд Alfa Romeo аксесуари ціна Київ Вінниця купити

Представники бренду заявляють що управління Тонале буде чітким, але приємним і принесе більше задоволення від керування авто ніж у конкурентів.

Компактний кросовер від італійської компанії купити тюнінг ціна фаркоп

Що стосується силових агрегатів - кросовер включає 5 варіацій двигуна, серед яких будуть як класичні бензинові або дизельні рішення, так і гібриди, що заряджаються. Але незалежно від вибраного силового агрегату, в інтер'єрі будуть присутні великий 12,3-дюймовий екран панелі приладів і 10.25-дюймовий екран системи мультимедіа, з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto та оновленнями "по повітрю". З функцій безпеки передбачені адаптивний круїз, попередження про зіткнення та автоматична функція екстреної зупинки, а також система виявлення пішоходів, утримання у смузі руху та моніторинг сліпих зон.

Салон Alfa Romeo Tonale купити запчастини Україна підсилені ціна оригінал

На даний момент відомо, що у продаж на європейському ринку кросовер вийде вже влітку 2022 року, а в США він приїде на початку 2023 року. Ціни будуть починатися від 30 тисяч євро.

Задня частина Альфа Ромео Тонале купити тюнінг оптику деталі Україна ціна

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!