Головна Блог Статті Новини З'явилися рендери нового Mitsubishi Pajero. Як міг би виглядати позашляховик
Vnedorognik.ua logo

З'явилися рендери нового Mitsubishi Pajero. Як міг би виглядати позашляховик

Останній Mitsubishi Pajero зійшов з конвеєра у 2021 році. На превеликий жаль для фанатів, японський автовиробник вирішив припинити випуск легендарного позашляховика, який колись стояв в одному ряду з не менш культовими Toyota Land Cruiser та Nissan Patrol. Модель проіснувала майже 40 років і мала 4 покоління. Але деякі ентузіасти офроуду не втрачають надії на відродження улюбленого "Паджеріка" у майбутньому. Так, в мережі з'явився рендер зображення, на якому можна оцінити, як міг би виглядати Mitsubishi Pajero 5 покоління, якби модель продовжили випускати.

Mitsubushi Pajero V

В екстер'єрі авто безпомилково вгадується риси сучасного корпоративного дизайну Mitsubishi. Безпосередньо передня частина явно навіяна моделлю Outlander 4 покоління. Схожу конфігурацію оптики ми можемо побачити і на інших сучасних моделях бренду, таких як новий пікап L200.

Mitsubushi Pajero V

В профіль та ззаду рендер трохи нагадує останній Land Rover Discovery. В першу чергу це стосується задніх ліхтарів та зовнішнього кожуха запасного колеса. Разом з тим у силуеті відчувається спадкоємність із попереднім Pajero.

Mitsubushi Pajero

Не дивлячись на культовість цієї моделі, компанії Mitsubishi Motors довелося продати свій завод Pajero Manufacturing за 34 млн доларів. Окрім згаданого позашляховика там також виробляли автомобілі Toyota та Honda. І хоча асортимент позашляхових моделей Mitsubishi звузився, у бренда все ще є в асортименті моделі, які здатні підкорювати бездоріжжя. Наприклад, вже згаданий L200, а також молодший брат Pajero — Pajero Sport. Зокрема фанати марки покладають великі надії на майбутню ітерацію цього рамного позашляховика.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Категорія:
Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Додана: 20-09-2024 Оновлена: 25-09-2024
Теги:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Чекаємо в Україні.

Степан • 23.09.2024
Дізнавайтеся про нові акції першими!