Головна Блог Статті Новини Яким буде відроджений Scout від Volkswagen?
Vnedorognik.ua logo

Яким буде відроджений Scout від Volkswagen?

Категорія:

International Harvester Scout купити тюнінг для позашляховиків Україна

На американському ринку в період з 1961 до 1980 року користувався популярністю позашляховик з ім'ям Scout від компанії International Harvester. Його суворий і водночас відомий дизайн підкорив багатьох покупців і зміг створити імідж на ринку США. Цією репутацією хоче скористатися найбільший німецький виробник. У 2020 році вони опосередковано отримали права на ім'я "Scout" через свій комерційний підрозділ.

Нове бачення для Скауту від Фольксваген купити аксесуари для подорожей Україна Київ

Крутий позашляховик із сімдесятих повинен буде посилити позиції на американському ринку та скласти конкуренцію електропікапам та джипам на території США. На одному із заходів, раніше цього року, операційний директор Volkswagen of America (Йохан Де Нісшен) висловився, що VW всерйоз планує можливість перезапуску цього бренду.

Дизайн майбутніх електричних позашляховиків Scout купити посилену підвіску для позашляховика Україна Київ ціна

Крім цього, в мережі вже є анонси 2 електричних моделей - пікапа та класичного позашляховика. Але оскільки офіційних зображень від компанії поки немає, один із авторитетних порталів TopElectricSUV підготував кілька ескізів із можливою зовнішністю моделей відродженого бренду.

Концепт електричного пікапа та джипу Скаут аксесуари Україна ціна

Вони повинні отримати більшість функцій доступних у конкурентів, включаючи зарядку від сонячних батарей, керовані задні колеса, підвіску, що регулюється, технологію V2L (здатність заряджатися від іншого електромобіля). За неофіційними даними, німці планують випускати до 600 тисяч Скаутів на рік. Перші прототипи мають з'явитися 2024 року, тоді як серійне виробництво стартує не раніше 2026-го.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!