Головна Блог Статті Новини Як би виглядав пікап BMW - конкурент Tesla Cybertruck?
Vnedorognik.ua logo

Як би виглядав пікап BMW - конкурент Tesla Cybertruck?

Категорія:

Пікап від БМВ купити в Україні тюнінг для пікапів ціна

Штучному інтелекту дали завдання уявити яким міг би бути пікап від BMW у конкуренції з Tesla Cybertruck та іншими популярними пікапами.

Через чотири роки після презентації, Tesla Cybertruck готується до запуску, і ця модель прокладає шлях багатьом виробникам на ринок електричних пікапів.

Насправді, сегмент пікапів наразі особливо жваво розвивається в Сполучених Штатах. Як наслідок, на ринку з'явилося кілька моделей, які намагаються бути в тіні моделі від Тесла. Ford F-150 Lightning, Hummer EV, Rivian R1T, RAM 1500 Revolution BEV: американські бренди запускають хвилю 100% електричних пікапів. Toyota також нещодавно представила концепт нового Hilux.

BMW Pickup Truck купити в Україні тюнінг для пікапів ціна

Європейські автовиробники, з іншого боку, починають перегортати сторінку електрифікації, і переважна більшість пропонує "класичні" позашляховики. Але незабаром ця тенденція може змінитися на протилежну...

Електричний пікап від BMW: мрія чи реальність?

У міру того, як електромобілі стають мейнстрімом, деякі європейські бренди можуть вийти на ринок електричних пікапів.

Нещодавно BMW оголосила що розглядає можливість створення комерційного автомобіля на акумуляторних батареях. Баварці планують вийти на кілька нових для себе сегментів, включаючи електричні пікапи.

Тюнінг Mercedes X-Class в Україні ціна купити в Україні

Mercedes спробував здійснити цю авантюру зі своїм пікапом X-Class у 2017 році. Однак, ймовірно, через те, що він з'явився занадто рано, модель не виправдала очікувань. Концепт електричного пікапа на базі X7 вже представила компанія BMW. Спосіб помірятися силами з шанувальниками і покупцями щодо ймовірної появи самоскидного позашляховика.

Як може виглядати електричний пікап від BMW?

BMW електричний пікап купити в Україні тюнінг для пікапів ціна

Основним джерелом натхнення для штучного інтелекту став нинішній BMW X7, з додаванням кузова пікапа позаду. Треба сказати, що загальний результат вийшов досить вдалим, а силует - цілісним.

З технічної точки зору, BMW Electric Pickup може мати схожий дизайн з X7 чи BMW IX. В якості двигуна/батареї використовувався б iX M60 з його 619 к.с. і більш ніж 1000 Нм крутного моменту.

Що стосується автономності?

Модель може оснащуватися величезною акумуляторною батареєю загальною ємністю 111,5 кВт-год. Згідно з циклом WLTP, це забезпечить йому запас ходу понад 560 км.

Поява електричного пікапа в модельному ряду BMW поки що є лише припущенням. Але німецький виробник може випустити його в найближчі роки, принаймні для ринку іншого боку Атлантики.

Німецький електричний пікап купити аксесуари для пікапів ціна купити

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!