Головна Блог Статті Новини VW Tiguan 2024 готується до випуску
Vnedorognik.ua logo

VW Tiguan 2024 готується до випуску

Категорія:

Volkswagen Tiguan 2023 третього покоління купити тюнінг для кросовера позашляховика Україна ціна

Volkswagen Tiguan третього покоління був помічений і раніше, але вперше він показаний зі своїм кузовом. Компактний кросовер від німців візуально здається більшим за актуальну генерацію та має більш аеродинамічний дизайн. Найімовірніше що на фотографіях показано версію Allspace з подовженою базою, але поки що незрозуміло, чи буде 2 версії кузова, чи вольфсбурзькі інженери залишать тільки подовжену модель.

Volkswagen Tiguan 2024 зовнішній вигляд без камуфляжу купити аксесуари в Україні ціна width=

У березні минулого року Volkswagen оголосив, що планує випустити новий Tiguan із двигунами внутрішнього згоряння, і, найімовірніше, це буде останнє покоління цієї моделі з ДВЗ.

Volkswagen Tiguan R 2024 заднє обважування купити посилену підвіску в Україні ціна

Спереду новинку легко впізнати за широким повітрозабірником у передньому бампері та хитромудрим маскуванням верхньої решітки радіатора, виконаної зі світлими смугами, що імітують планки як у актуального покоління.

Тигуан 2023 злиті фото в мережі купити тюнінг для позашляховиків Україна ціна з доставкою

Згідно слухів, в салоні вся увага буде акцентована на екрані мультимедійної системи і панелі приладів, які виконані схоже з BMW i3. А оздоблення верхньої частини торпеди може бути обрано відповідно до уподобань покупця. Крім того, нове бачення дизайну Фольксваген Тігуан передбачає аскетизм і мінімальну кількість кнопок.

Салон VW Tiguan 2024 купити в Україні ціна з доставкою

У продаж Tiguan 3 покоління має надійти в 2024 році, та наразі вже відомо що буде доступна версія R з потужним двигуном. А купити тюнінг для актуального покоління можна в інтернет-магазині Vnedorognik за приємними цінами та швидкою доставкою.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Максим Перепелиця

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!