Головна Блог Статті Наші роботи Тюнінг VW Amarok - порогами кенгурятником кунгом і коритом в кузов
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг VW Amarok - порогами кенгурятником кунгом і коритом в кузов

Пікап Фольксваген Амарок — потужне та надійне авто, яке є чудовим вибором для любителів екстремальної їзди. Однак для підкреслення індивідуального стилю машини та більшої здатності протистояти бездоріжжю, власники Amarok все частіше тюнінгують його. Це збільшує міцність автомобіля та надає розширених можливостей під час його експлуатації.

Один із найпопулярніших аксесуарів для тюнінгу пікапа — кунг. Це просторий ящик, який кріпиться на кузов і збільшує його корисний розмір. Також він захищає вантаж від ультрафіолетового випромінювання, снігу, дощу і сторонніх очей. У встановленій моделі кунга доступ всередину кузова забезпечується через задні двері та бічні вікна, що відчиняються. А щоби захистити не тільки вантаж, а й сам кузов машини, майстри нашого тюнінг-ательє встановили ще й пластиковий вкладиш чорного кольору. Він ідеально підходить для Volkswagen Amarok 1 покоління.

Кенгурятник, так у народі називають передній захист бампера, вбереже машину від різних перешкод або дорожньо-транспортних пригод. Для Амарок було встановлено кенгурятник зі сталі сріблястого кольору. Під час удару або зіткнення зі сніговим заметом ця деталь захистить радіатор та елементи кузова від пошкоджень.

Встановлення порогів не тільки доповнило зовнішній вигляд автомобіля, а й додало комфорту під час його експлуатації. Тепер водію та пасажирам зручно сідати всередину і виходити з машини. А ще пороги захищають лакофарбове покриття від дрібних пошкоджень та бруду.

Монтаж цих деталей зайняв кілька годин. Якщо ви теж хочете прокачати свій позашляховик, телефонуйте за номером, вказаним у контактах, та отримайте безкоштовну консультацію.

Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!