Головна Блог Статті Наші роботи Встановлення лебідки в бампер Тойоти Хайлюкс 2023
Vnedorognik.ua logo

Встановлення лебідки в бампер Тойоти Хайлюкс 2023

Автомобільна електролебідка від Dragon Winch для Тойоти Хайлюкс 2023 - це потужний пристрій, призначений для витягування і переміщення різноманітних об'єктів з різними формами та вагою. Ця лебідка отримала позитивні відгуки від прихильників позашляхових подорожей, спортсменів, а також фахівців з евакуації, рятувальників та працівників комунальних служб.

Вона обладнана потужним двигуном з максимальною потужністю 6.8 к.с., який здатний розгорнути тягове зусилля в 5 тонн вже на першому витку. Склад лебідки включає міцний корпус, який оснащений 28-метровим тросом, барабаном для намотування троса, електроприводом та редуктором.

Активація відбувається за допомогою підключення до акумулятора з напругою 12/24 Вольти. Її можна закріплювати на будь-якій плоскій поверхні з міцною опорою. Управління лебідкою здійснюється з використанням дистанційного пульта.

Етапи встановлення включають такі дії:

  • Спочатку команда обирає лебідку залежно від потреб та вимог власника Toyota Hilux та забезпечує наявність всіх необхідних компонентів.
  • Автомобіль піднімається, і бампер розбирається для встановлення лебідки.  Команда встановлює кріплення.
  • Здійснюється підключення лебідки до електричної системи автомобіля. Після встановлення, лебідка тестується, переконуючись в її надійності та правильному функціонуванні. Робочий діапазон тягового зусилля лебідки може бути налаштований на потрібний рівень.
  • Після успішного встановлення бампер знову збирається, і всі додаткові компоненти закріплюються на своїх місцях.
  • Проводимо тестовий запуск лебідки та навчає автовласника, як правильно використовувати її в різних ситуаціях.

Ми доброзичливо виконали нашу роботу, клієнт залишився задоволеним, цей досвід позитивно підвищив довіру до нашої компанії.

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!