Головна Блог Статті Наші роботи Встановлення кунгу на Ford Ranger 2022
Vnedorognik.ua logo

Встановлення кунгу на Ford Ranger 2022

Ми у Vnedorognik.ua часто отримуємо замовлення для монтажу додаткових аксесуарів або запчастин на службові автомобілі, наприклад авто швидкої допомоги або машини державної служби України з надзвичайних ситуацій. Цього разу встановлювали кунг Turkey на пікап Ford Ranger для потреб оперативно-піротехнічної служби.

Модель кунга підібрана точно в сірий колір автомобіля. Виріб без бічних вікон захищає професійні інструменти від згубного впливу зовнішнього середовища, наприклад вітру, дощу, ультрафіолетового випромінювання. Встановлення відбувається за кілька годин без додаткового свердління за допомогою спеціальних струбцин.

Перевага кунгів компанії Turkey полягає в тому, що для їх виготовлення виробник застосовує спеціальний матеріал — армоване скловолокно. Його міцність в кілька разів вища, ніж у звичайного пластику при доступній ціні.

Доступ до вантажу здійснюється через задні двері, укомплектовані газовими стійками для плавного руху. Надійний запірний механізм запобігає доступу сторонніх у кузов. Щоби зробити експлуатацію в нічний час більш зручною, виробник передбачив наявність освітлення з датчиком руху.

Крім того, для захисту автомобіля від корозії, передбачена фірмова система водовідведення. А герметичність забезпечується гумовими ущільнювачами, які розташовані по контуру дверей.

Якщо ви хочете прокачати свій Форд Рейнджер посиленими запчастинами та додатковими аксесуарами, то звертайтеся в наше тюнінг-ательє.

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Встановлено на авто