Головна Блог Статті Наші роботи Встановлення кунга Alu-Cab на Toyota Hilux
Vnedorognik.ua logo

Встановлення кунга Alu-Cab на Toyota Hilux

Жорсткий кунг Alu-Cab — чудове рішення для любителів активного відпочинку та тривалих туристичних подорожей. Саме з таким запитом — мандри в гори — власник Toyota Hilux замовив встановлення цієї моделі.

Завдяки своєму матеріалу виготовлення, алюмінію, вага кунга менша на 40%, ніж сталеві аналоги. Проте виробник передбачив потребу перевозити додатковий вантаж на даху, тому зробив його посиленим. Дах виробу витримує навантаження до 400 кг, завдяки чому на ньому можна перевозити габаритні предмети або використовувати для туристичного намета.

Доступ всередину кузова забезпечується через бокові двері, які розташовані по всій довжині кунга. Також можна не хвилюватися про герметичність виробу, адже в отворах для дверей передбачені гумові ущільнювачі. Вони запобігають проникненню бруду і води всередину кузова.

Монтаж здійснюється завдяки використанню спеціальних струбцин. Тому щоби встановити виріб, не потрібно свердлити в корпусі автомобіля додаткових отворів.

У магазині Vnedorognik ви можете замовити кунг для Тойота Хайлюкс або іншого пікапа. Ми офіційно імпортуємо кунги компаній Turkey, Alu-Cab, Road Ranger тощо. Також забезпечуємо їх встановлення в нашому тюнінг-ательє за кілька годин.

Сподобався матеріал? Так (5) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Встановлено на авто