Головна Блог Статті Наші роботи Встановлення глухого кунгу Turkey на Mitsubishi L200 Series 5 2015+
Vnedorognik.ua logo

Встановлення глухого кунгу Turkey на Mitsubishi L200 Series 5 2015+

Встановлення кунга на автомобіль Mitsubishi L200 - чудова ідея, що дасть змогу значно розширити можливості використання пікапа Л200 у повсякденному житті, а також забезпечить збереження вмісту багажника.

У числі головних переваг установки кунга можна відзначити:

  • Додатковий простір для перевезення вантажів;
  • Захист вантажів від погодних умов і пошкоджень під час перевезення;
  • Збільшений об'єм багажника для подорожей або переїздів;
  • Зручність використання в поєднанні з іншими запчастинами для Л200.

Модель Turkey Commercial Canopy 274392 являє собою кунг, що був спеціально розроблений для Mitsubishi L200 2015+. Він виготовлений зі склопластику, що гарантує надійність і довговічність конструкції, при цьому має невисоку вартість. Цей кунг має в своєму розпорядженні тільки задні двері, що забезпечує легкий доступ до вантажу і можливість повноцінного використання кузова, не турбуючись про можливість пошкодити бічні стекла багажного відділення пікапа. Кунг Turkey кріпиться до автомобіля за допомогою 6 точок кріплення, за допомогою яких надійно фіксується до бортів пікапа. Купити кунг для Mitsubishi L200 можна за посиланням.

Установку кунга можна виконати у спеціалізованому автосервісі чи тюнінг-ательє, і це не займе багато часу. В даному випадку було проведено встановлення кунга на Міцубісі Л200 2021 року фахівцями тюнінг-ательє Vnedorognik лише за кілька годин.

Щоб дізнатися більш детальну інформацію про кунг на л 200, ви можете звернутися до наших менеджерів за консультацією по одному з телефонів або в чаті.

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Встановлено на авто