Головна Блог Статті Наші роботи Встановлення лебідки та ролета на Тойоту Хайлюкс
Vnedorognik.ua logo

Встановлення лебідки та ролета на Тойоту Хайлюкс

Ми хочемо поділитися нашою проектною роботою: установка лебідки Dragon Winch 12000 та ролета Mountain Top для Toyota HILUX 2016+ .

Ми підійшли до нього з метою забезпечити нашому клієнту функціональність та стильний зовнішній вигляд. 

Лебідка - це важливий елемент для кожного власника вантажівки, особливо для екстремальних автолюбителів. 

Переваги встановлення :

  • Універсальність: Лебідка може бути використана для різних цілей, для підняття важких предметів, створення тягового зусилля для переміщення великих вантажів, або роботи з важкими пристроями.
  • Завдяки лебідці ви можете самостійно витягувати свій автомобіль без необхідності чекати на допомогу.
  • Допомога іншим: Встановлення також дозволяє надавати допомогу іншим водіям, які можуть опинитися в складних ситуаціях.

Встановлення ролета на Toyota Hilux 

Це одна з найпопулярніших модифікацій, які додають естетику та практичну користь вашому автомобілю. Ролет - це спеціальний механізм, який знаходиться на задній частині автомобіля і призначений для захисту вантажного відділення.

  • Перш за все, наші спеціалісти провели детальний аналіз автомобіля, враховуючи його конструкцію та специфіку,спланували процес встановлення ролети, визначили оптимальні точки кріплення та деталі, які будуть використані.
  • Після цього розпочинається фізична установка ролети. Спеціалісти знімають задню дверку автомобіля та встановлюють спеціальний корпус ролета на кузов. 
  • Далі наші фахівці встановлюють сам механізм ролета. Він встановлюється в корпус ролети і забезпечує плавне відкривання та закривання з допомогою спеціального ручного або електричного механізму.

Після завершення установки, наша команда перевіряє його роботу, переконуючись, що він працює належним чином та безшумно. 

Звертайтеся до нас, щоб перетворити вашу мрію про тюнінг авто в реальність!

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (1)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!