Головна Блог Статті Наші роботи Встановлення висувної полиці в Mitsubishi L200
Vnedorognik.ua logo

Встановлення висувної полиці в Mitsubishi L200

Цей піддон було розроблено з урахуванням габаритних розмірів кузова Mitsubishi L200, що гарантує його ідеальну посадку та використання в поєднанні з кунгами на Л200, ролетами та кришками. Завдяки приголомшливій зносостійкості та мінімальній товщині, піддон може перебувати всередині кузова на постійній основі, що робить його ідеальним для подорожей і тривалих поїздок.

Піддон для L200 витримує від 250 до 500 кг, що дає змогу перевозити різні вантажі та навіть використовувати його як спальне місце. Матеріал, що використовується для виготовлення піддону - щільна водостійка фанера з гладкою та антиковзаючою поверхнею.

Переваги від встановлення полиці в кузов:

  • Управління піддоном здійснюється за допомогою ручки, що мінімізує ризик отримання травм.
  • Встановлення піддону просте завдяки кутовим рейкам.
  • Можливість фіксації в декількох положеннях робить його зручним у використанні.
  • Внутрішній контейнер для приладдя та інструментів дає змогу зберігати все необхідне на піддоні.
  • Практичність і довговічність роблять його ідеальним вибором для власників Mitsubishi L200, які шукають високоякісну та недорогу висувну полицю для свого автомобіля.

Встановлення висувного піддону від Vnedorognik доволі просте завдяки кутовим рейкам, що забезпечують добру фіксацію, та не зайняло багато часу у власника. Власники, які вже встановили висувний піддон для Mitsubishi L200 відмічають, що цей товар ідеально сумісний з кузовом пікапа та значно підвищує зручність використання кузова.

В цілому, висувний піддон від Vnedorognik - це надійний і функціональний вибір для власників Mitsubishi L200 та інших пікапів (виробляється для всіх популярних пікапів), який прослужить довгі роки і дасть змогу з комфортом перевозити вантажі й інструменти, значно спрощуючи використання кузова Л200.

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Молодці! Класна висувна полка.

Федір • 24.12.2021
Встановлено на авто