Головна Блог Статті Наші роботи Установка ролети в кузов на Isuzu D-Max
Vnedorognik.ua logo

Установка ролети в кузов на Isuzu D-Max

Встановлення ролета Mountain Top і вкладиша в кузов на Isuzu D-Max - це не тільки чудове рішення для захисту автомобіля та вантажного відсіку, а й важливий крок у забезпеченні безпеки під час транспортування вантажів.

  • Ролет Mountain Top забезпечує надійний захист від погодних умов та є не лише функціональним, а й естетично привабливим. Вона легко відкривається і закривається, що робить використання ролета максимально зручним.
  • Вкладиш Proform із пластику, точно відповідає розмірам кузова, не тільки захищає його від подряпин та корозії, а й доповнює функціональність ролета захистом від небажаних рухів вантажу під час перевезення.

Встановлення обох аксесуарів до Isuzu D-Max на заводські кріплення забезпечує простоту встановлення та гарантує надійну фіксацію, що є важливим фактором для безпеки під час їзди.

Клієнт скористався установкою даних аксесуарів за допомогою фахівців тюнінг-ательє Vnedorognik. Після швидкого встановлення, ці товари забезпечують ідеальний захист кузова і його вмісту для власників Ісузу Д Макс, дозволяючи їм бути впевненими в цілості та безпеці багажного відділення. Крім того, встановлення вкладиша та ролети на Isuzu D-Max допоможе при подальшій експлуатації автомобіля та продажу в майбутньому, залишивши кузов в ідеальному стані, без корозії та потертостей.

Сподобався матеріал? Так (5) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Сделали быстро, красиво, качественно и аккуратно. Угостили кофе, провели полный инструктаж как пользоваться. А во время установки посмотрел пару серей любимого сериала в ихнем кинозале на проекторе!

Владислав Мельничук • 04.11.2020

Спасибо за отзыв! Были рады помочь.

Адміністрація • 04.11.2020
Встановлено на авто