Головна Блог Статті Наші роботи Встановлення підвіски та лебідки на Mitsubishi Pajero
Vnedorognik.ua logo

Встановлення підвіски та лебідки на Mitsubishi Pajero

Власник Mitsubishi Pajero четвертого покоління звернувся до нашого тюнінг-ательє із запитом прокачати його автомобіль для їзди по бездоріжжю. Наші менеджери підібрали комплект посиленої підвіски австралійської компанії Ironman, а також запропонували встановити лебідку Dragon Winch для буксирування транспортних засобів вагою до 5,5 тонн.

Було встановлено 2 посилені амортизатори і 2 посилені пружини на задню вісь позашляховика:

  1. Масляні амортизатори Ironman належать до серії FoamCell, особливістю якої є використання спеціальної вставки з мікропорами. Така технологія максимізує ефективність охолодження, займаючи менше простору, аніж газ під тиском. 

  2. Пружини Ironman забезпечують пружність ходової під час руху по нерівній дорозі, ямах та вибоїнах. Деталі збільшують ліфт машини та витримують додаткове навантаження від 200 до 400 кг в критичних умовах.

Для буксирування, самовитягування та звільнення інших автомобілів від непрохідних умов майстри Vnedorognik встановили електричну лебідку DWM 12000 HD компанії Dragon Winch. Вона працює від акумулятора авто (12 В) і має тягове зусилля понад 5 тонн. Керування відбувається за допомогою 2 пультів - кабельного та дистанційного.

Лебідка встановлюється на спеціальну раму, що знаходиться за бампером автомобіля. Такий спосіб називається прихованим, адже назовні виводиться лише клюз і гак для троса.

Якщо ви хочете встановити посилені запчастини на Міцубісі Паджеро або інший позашляховик, зверніться в наше тюнінг-ательє. Менеджери Vnedorognik допоможуть обрати деталі відповідно до вашого запиту.

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Grate!!!

Karina • 17.06.2022