Головна Блог Статті Наші роботи Встановлення кунга на Тойоту Хайлюкс
Vnedorognik.ua logo

Встановлення кунга на Тойоту Хайлюкс

Кунг для Toyota Hilux Road Ranger RH4 Profi вирізняється елегантністю, особливою естетикою та зручністю експлуатації. Його дизайн не тільки однозначно приємний, а й функціональний з практичного боку. А висока якість німецького виробника Road Ranger дає змогу не хвилюватися за довговічність і стійкість кунга в експлуатації.

Основна особливість кунга Тойота Хайлюкс полягає в можливості повноцінного відкриття бічних вікон, а не тільки на провітрювання. Самі вікна, а точніше бічні вставки зроблені з GPR-пластика, і, завдяки їм, вантаж, що перевозиться, доступний з усіх боків пікапа. А оскільки вони виконані не зі скла, бічні сторони пікапа захищені від непередбачуваного пошкодження під час роботи з вантажем у багажнику. Усі двері кунга характеризуються високою герметичністю, тому пил, вода та бруд не можуть потрапити всередину випадково.

Установку здійснювали на Toyota Hilux 2018 р. в. Double Cab, її виконали фахівці тюнінг-ательє Vnedorognik за декілька годин.

Кунг на Toyota Hilux Road Ranger RH4 Profi - це надійний, легкий і міцний вибір. Його висока якість і довговічність, а також можливість повноцінного відкриття бічних вікон та естетичний дизайн роблять його одним із найкращих рішень на ринку!

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (1)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Встановлено на авто