Головна Блог Статті Наші роботи Встанолвення кунга та полиці на Isuzu D-max
Vnedorognik.ua logo

Встанолвення кунга та полиці на Isuzu D-max

Ми нещодавно встановили кунг Road Ranger RH03 Special на Isuzu D-Max і висувний піддон в кузов. Клиент був задоволений результатом і ми ділимося в цьому звіті з вами деякими деталями процесу установки і фотографіями товару встановленими безпосередньо вживу.

Кунг Road Ranger RH03 Special - відрізняється особливою естетикою, витонченістю та зручністю експлуатації. Виготовлений з ABS-пластику і має ряд функцій, які роблять його ідеальним для використання в більшості умов. 

Особливі опції кунга Роад Ренджер для Ісузу Д-Макс:

  • Підключення до центр. замка
  • Додатковий стоп-сигнал
  • Внутрішня підсвітка
  • Тоновані вікна
  • Підігрів заднього скла

Висувний піддон в кузов - це практичне рішення для завантаження вантажу. Піддон виготовлений з міцного металу, та витримує до 250 кг. Така полиця стане вашим надійним помічником при перевезенні та різними маніпуляціями з вантажем.

Процес встановлення кунга та полиці був простим і швидким. Наш технічний персонал мав досвід роботи з цими моделями і впорався з завданням швидко та якісно. Ми впевнені, що клієнт буде задоволений результатами установки кунга та полиці протягом всього терміну експлуатації автомобіля. 

Якщо ви шукаєте спосіб підвищити функціональність свого Isuzu D-Max, ми рекомендуємо встановити кунг і полицю. Це просте і недороге рішення, яке принесе вам багато користі.

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Гарно)

Slava • 26.01.2022
Встановлено на авто