Головна Блог Статті Наші роботи Установка корита і кунга на VW Amarok
Vnedorognik.ua logo

Установка корита і кунга на VW Amarok

Volkswagen Amarok – це один з найпопулярніших пікапів на ринку України. Він відрізняється своєю надійністю, потужністю та універсальністю. Однак, навіть такий чудовий автомобіль можна зробити ще краще, встановивши на нього додаткове обладнання.

У цій статті ми розглянемо два чудових тюнінг-елементи, які зроблять ваш Volkswagen Amarok ще краще. Вони захистять кузов автомобіля від пошкоджень, а також забезпечать додаткове місце для зберігання багажу.

1. Захист від Aeroklas

Вкладиш в кузов від Aeroklas – це незамінний елемент для будь-якого пікапа, який часто використовується в умовах бездоріжжя. Він захистить кузов автомобіля від пошкоджень, які можуть бути викликані камінням, гілками та іншими об’єктами. Виготовлений з пластика, який стійкий до механічних пошкоджень і не піддається впливу погодних умов. 

2. Кунг Roadranger RH 03 Special

Кунг Road Ranger – це ідеальне рішення для тих, хто потребує додаткового місця для зберігання багажу. Він стійкий до корозії. Має місткий внутрішній простір, який можна використовувати для перевезення різних вантажів, таких як інструменти, обладнання, спортінвентар та багато іншого, а також має кілька дверей, що забезпечують легкий доступ до багажного простору.

Процес установки:

Перед процедурою ми очистили кузов автомобіля від бруду та пилу. За допомогою маркера нанести на нього ескіз монтажних отворів для вкладишу в кузов Aeroklas, попередньо зробивши заміри.Монтується за допомогою 7 струбцин. Монтажний набір в комплекті.

Кунг від Roadranger ми встановлювали по аналогічній послідовності. За допомогою спеціальних кріплень зафіксували кунг на авто

Після нашої установки захисту Aeroklas та кунг Roadranger RH 03 Special пікап став ще більш надійним, універсальним і стильним автомобілем.

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!