Головна Блог Статті Наші роботи Встановлення боксу на дах KIA Optima с поперечинами
Vnedorognik.ua logo

Встановлення боксу на дах KIA Optima с поперечинами

Встановлення бокса Sotra Altro 460 Black на Kia Optima

Якщо ви збираєтесь здійснювати подорожі та пригоди на своєму автомобілі Kia Optima, важливо мати достатньо місця для перевезення усього необхідного спорядження та речей. Одним із чудових рішень для зберігання вашого спорядження є багажний бокс Sotra Altro 460 Black матовий. У нашому магазині ми раді запропонувати вам цей надійний та стильний бокс, який ідеально підходить для вашого автомобіля Kia Optima з поперечинами Yakima Flush Black.

Установка бокса - це процес, який здійснюють наші кваліфіковані фахівці. Вони забезпечать надійне кріплення бокса на дах автомобіля, щоб ви могли насолоджуватись додатковим простором для зберігання під час своїх подорожей.

Бокс Sotra Altro 460 Black матовий виготовлений з автомобільного полістиролу стійкого до УФ випромінювання та перепадів температур. Це забезпечує довгий термін служби та захист вашого спорядження від погодних умов та зовнішніх впливів. 

Поперечини Yakima Flush Black - витримують до 75 кг вантажу. Це ідеальний вибір для вашого Kia Optima, оскільки вони забезпечують міцне та стабільне, аеродинамічне кріплення бокса на даху автомобіля. Ви можете бути впевнені у безпеці вашого спорядження під час поїздок.

Зручність, надійність та стильний дизайн - все це ви знайдете у багажному боксі Sotra Altro 460 Black матовий. Він стане відмінним партнером для ваших подорожей та забезпечить вам незабутні враження від кожної поїздки.

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
Встановлено на авто