Головна Блог Статті Новини У чому різниця між дешевою і дорогою підвіскою для позашляховиків?
Vnedorognik.ua logo

У чому різниця між дешевою і дорогою підвіскою для позашляховиків?

Категорія:

Комплект підвіски купити ціна в Україні

Ми не знаємо, скільки з вас схожі на нас, коли справа доходить до покупки комплектів підвіски для вашого позашляховика. Більшість з нас просто шукає найкраще співвідношення ціни та якості. Ми хочемо отримати найкращий комплект підвіски за найменші гроші. Але чи можливо це? І на що слід звертати увагу в комплектах підвіски, щоб знати, що вони якісні?

Ми покажемо вам, на що звертати увагу при покупці посиленої підвіски для вашого позашляховика. З цією інформацією ви будете в більшій безпеці, будете довше їздити і доїдете до кінцевого пункту призначення.

Чи потрібно купувати дорогий комплект підвіски для вашої машини?

Переваги дорогої посиленої підвіски купити в наявності в Україні

Однією з найбільших проблем при виборі підвіски є величезна кількість варіантів. Незалежно від того, чи ви їздите на Jeep, Toyota, Ford, Mitsubishi, Subaru або на чомусь іншому, існує безліч комплектів підвіски за різними ціновими категоріями. Чим дорожче щось коштує, тим воно якісніше. Хоча це не завжди так.

У більшості випадків це правильно, але чи дійсно вам потрібен комплект підвіски за $5 000 для щоденного водія, який, можливо, бачить бруд декілька разів на рік? Напевно, ні. Але це зовсім інша історія для оффроудиста. У фанатів оффроуда може бути п'ять тисяч затрат тільки на амортизаторах.

Що потрібно враховувати при покупці комплекту підвіски для позашляховика?

Як обрати посилену підвіску на позашляховик замовити та підібрати ціна

На що слід звернути увагу при виборі підвіски для позашляховика? Існує компроміс між продуктивністю та вартістю. Якщо ви хочете якісну, бюджетну їзду, зверніть увагу на амортизатори. Як мінімум, шукайте монотрубні чи посилені двотрубні амортизатори, які забезпечать вам більш плавну їзду і будуть більш стійкими до амортизаційних відбоїв.

Деякі бюджетні комплекти поставляються з кронштейнами для переміщення амортизаторів, тому, якщо є можливість, замініть заводські амортизатори. Більшість автомобілів по заводу випускаються з дешевшими двотрубними амортизаторами. Якщо ви замінюєте заводські, зношені амортизатори, зробіть це одразу. Якщо у вашому автомобілі вже встановлені нові амортизатори, продовжуйте експлуатувати їх, поки вони не зносяться.

Проставки для ліфта кузова

Для чого потрібні проставки кузова замовити в Україні ціна

Інші комплекти підвіски, які коштують дорожче, не мають розпірок для пружин, стійок або ресор. Комплекти підвіски з гвинтовими пружинами, стійками або довшими листовими ресорами розроблені для вашого автомобіля і будуть працювати краще, ніж звичайні розпірки. Заводські пружини та ресори призначені для роботи з вашим автомобілем без інших модифікацій підвіски.

Зміна геометрії підвіски та висоти підйому змінює характеристики керованості вашого автомобіля. Проставки цього не компенсують. Заміна пружин або ресор на посилені пружини, розраховані на новий ліфт вашого автомобіля, забезпечить кращу керованість і продуктивність.

Подовжені тяги та важелі

Обрати подовжені тяги для позашляховика в Україні ціна замовити

Переконайтеся, що в комплекті є подовжені передні та задні тяги, подовжені гальмівні магістралі та кронштейни для переміщення гальмівних магістралей, якщо це потрібно. Подовжені елементи зберігають заводський кут нахилу поперечних важелів при ліфті більше 2" (50 мм). До 50 мм можна залишатися на штатних запчастинах.

Далі йде заміна важеля управління. Це може бути стандартний важіль для незалежної підвіски або нижній і верхній важелі для установки з суцільною віссю. Контрольні важелі регулюють геометрію підвіски і підлаштовуються під додаткову висоту їзди з новим ліфтом. Вони міцніші, ніж заводські важелі, і більш стійкі до поломок. Деякі важелі мають більш гнучкі шарніри, що покращують зчленування на бездоріжжі.

Запчастини для посиленої підвіски купити в Україні ціна

Важливо не забувати про дрібні деталі, такі як втулки, сайлентблоки чи деталі кріплення ресор. При збільшенні навантаження рідні деталі швидко виснажаться так як не розраховані на використання рахом із посиленими деталями. Саме тому важливо обирати комплекти підвіски з цими елементами від того ж бренду чи альтернативу, розраховану на інтенсивне використання.

До прикладу можемо навести комплекти підвіски від австралійських виробників - Ironman та Old Man Emu (OME). Це відомі по всьому світі бренди що виробляють всі деталі в декількох варіантах для заміни стокової підвіски на посилену, при чому виготовляють і абсолютно всі супутні деталі для безпроблемного апгрейду.

Купувати дешевий чи дорогий комплект підвіски?

Який комплект підвіски купити для джипа ціна наявність підбір

Чим більше деталей ви купуєте, тим більше це коштує. Якщо ви плануєте багато користуватися своїм позашляховиком, воно того варте. Плануйте найгірше і сподівайтеся на краще. Будуйте свій джип для несподіванок, але будьте реалістами і не вкладайте всі кошти, залиште трохи на пальне та подорожі!

Купуйте в інтернет-магазині Vnedorognik комплекти підвіски для позашляховиків та пікапів. У нас є всі необхідні деталі та компоненти найвищого рівня. Завітайте до нас сьогодні і дайте нам знати, якщо у вас виникнуть запитання щодо правильного комплекту підвіски для вас. Ми з радістю допоможемо вам знайти правильний комплект для ваших потреб. До зустрічі на трасах!

Консультація експерта

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!