Головна Блог Статті Наші роботи Тюнінг Volkswagen Amarok оптикою Lazer
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг Volkswagen Amarok оптикою Lazer

Наш клієнт звернувся в тюнінг-ательє Vnedorognik для встановлення додаткових фар на свій пікап Фольскваген Амарок 2019 р. в. Наші менеджери заздалегідь підібрали потрібний варіант оптики за бажанням замовника. По приїзду, власником було прийнято рішення встановити світлодіодну балку Lazer ST8 Evolution (0008-EVO-B) на дах автомобіля.

Встановлення таких додаткових фар на дах Volkswagen Amarok має низку переваг. По-перше, це дає можливість значно збільшити видимість в темний час доби і в погану погоду за рахунок збільшення освітленості на більшій площі. По-друге, це дає змогу збільшити безпеку на дорозі, особливо під час їзди непередбачуваною місцевістю або в умовах поганої видимості.

Клієнт залишився дуже задоволений встановленням оптики Lazer ST8 Evolution на дах свого автомобіля. Він зазначив, що фари працюють дуже яскраво та ефективно, покращуючи видимість на дорозі та допомагаючи помічати перешкоди заздалегідь. Крім того, клієнт зазначив, що встановлення додаткових фар Lazer на дах має дуже естетичний та стильний вигляд.

В цілому, встановлення додаткових фар на дах від Lazer для є чудовим способом поліпшити видимість і безпеку в темний час доби та в погану погоду.

Сподобався матеріал? Так (11) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Бомбическая оптика! У меня такая же - только в передней решетке бампера.

slava • 28.01.2021

Спасибо за отзыв!

Адміністрація • 01.02.2021
Встановлено на авто