Головна Блог Статті Наші роботи Тюнінг Toyota Land Cruiser 73 2,4TD 1988 року
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг Toyota Land Cruiser 73 2,4TD 1988 року

Власник автомобіля вирішив покращити свій Toyota Land Cruiser 70 серії та додати захисту і нових можливостей. Для цього було встановлено вироблені на замовлення експедиційний багажник, передній та задній силові бампери і пороги та інстальована лебідка ComeUp 9000 lbs.

  • Експедиційний багажник збільшує об'єм перевозимого вантажу та робить поїздки більш комфортабельними. Багажник має велику місткість і дає змогу перевозити великі предмети, такі як лижі, вантажі чи велосипеди.
  • Передній і задній силові бампери забезпечують більший захист автомобіля в разі аварії або сильного удару, а також надають йому більш агресивного вигляду.
  • Пороги зі стильним вирізом TOYOTA покращують зовнішній вигляд автомобіля та забезпечують більшу стійкість під час входу та виходу з автомобіля. Вони також захищають бічні частини автомобіля.
  • Лебідка автомобільна ComeUp 9000 lbs додає ефективний засіб для буксирування та рятувальних операцій. Лебідка здатна перетягувати важкі предмети та виконувати рятувальні операції в екстремальних умовах.

В підсумку, встановлення експедиційного багажника, переднього та заднього силових бамперів, силових порогів та лебідки ComeUp 9000 lbs забезпечило власнику автомобіля більший захист, нові можливості та надало покращення зовнішнього вигляду позашляховика.

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!