Головна Блог Статті Наші роботи Тюнінг Suzuki Jimny - установка лебідки і кенгурятника
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг Suzuki Jimny - установка лебідки і кенгурятника

Тюнінг Suzuki Jimny - встановлення багажника на дах, кенгурятника та лебідки

Останнє покоління Джимні здобуло величезну популярність, і не без причини. Це відмінний "правильний" рамний позашляховик з відмінним кліренсом, звісами та прохідністю. Крім цього, 4-та генерація отримала дуже привабливу зовнішність, що чимось нагадує Mercedes G-класу. Але крім опцій, доступних із заводу, завжди є що покращити. І цей Jimny не є винятком.

Власник часто пересувається по бездоріжжю та перевозить багато грузів, а багажне відділення у цього позашляховика не найбільше. Що ж, для транспортування речей та обладнання було обрано й встановлено багажник на дах:

Експедиційний багажник на дах для Suzuki Jimny купити в Україні оригінал

Виконаний з міцного, але легкого при цьому алюмінію, цей кошик дозволяє надійно та зручно перевозити будь-які вантажі.

Так само важливо було забезпечити захист позашляховика від перешкод та гілок, залишивши при цьому штатний бампер. Для цього наші фахівці виготовили індивідуальний кенгурятник, який ідеально вписується в дизайн передньої частини Джимні, не закриваючи при цьому доступ до інших деталей. Він надійно захистить бампер та передню частину від загроз і зробив цей джип унікальним.

Для бездоріжжя також варто обзавестися автомобільною лебідкою для Jimny. В даний автомобіль встановили лебідку Husar 5500 з міцним 14-ти метровим сталевим тросом, що забезпечує тягове зусилля 2500 кг. Це популярна модель від відомого Польського виробника обладнання та запчастин для автомобілів і спец. техніки.

Автомобільна лебідка Husar 5500 купити в Україні з доставкою ціна

Вона чудово вписалася в екстер'єр, додавши акценту на позашляхові здібності автомобіля. Сам механізм був встановлений на спеціальний майданчик для лебідки, що забезпечує надійне кріплення до рами авто. У комплекті з нею йде зручний провідний пульт для керування.

Після виконаних модифікацій та чашечки кави, задоволений власник вирушив відкривати нові маршрути та місця на своєму тюнінгованому Suzuki Jimny.

Сподобався матеріал? Так (11) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Гарна робота!

Саша • 26.02.2021

Дякую за відгук!

Адміністрація • 09.03.2021