Vnedorognik.ua logo

Тюнинг Suzuki Jimny

Тюнінг Suzuki Jimny

На даному Suzuki Jimny нашою командою була проведена масштабна робота з покращення позашляхових якостей, після нашого апгрейду автомобіль заграв новими фарбами, даруючи своєму власнику позитивний настрій та впевненість.

Куди ж в офф-роад без лебідки?

На автомобілі було встановлено лебідку бренду ComeUp. Тепер можна сміливо та з упевненістю підкорювати позашляхові вершини.

Зовнішній вигляд також важливий.

Було здійснено встановлення кенгурятника та алюмінієвого багажника на дах, що у свою чергу подарувало автомобілю новий, брутальний стиль. Також вони додали ергономічності та можливості встановлення інших необхідних аксесуарів. Таких як додаткове освітлення, що ми й установили.

Правильна підвіска дорівнює більше можливостей.

Комплекти посилення вступають у гру, коли стандартної маси підвіски недостатньо, наприклад, підвіска марки OME. Після встановлення комплекту водіння автомобіля генеруватиме новий і гарний настрій, дозволяючи власнику легко долати різні вибоїни та вибоїни, а також пересічену місцевість, не кажучи вже про повсякденну їзду.

Власник цього Suzuki Jimny задоволений і вже підкорює нові дороги, а наша команда з радістю допоможе і вам в апгрейді вашого авто.

Сподобався матеріал? Так (0) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!