Vnedorognik.ua logo

Тюнінг Mitsubishi Pajero Sport

Автомобіль Mitsubishi Pajero Sport відомий своєю надійністю, зручністю та високою прохідністю на бездоріжжі. Але для власника цієї моделі важливим стало питання встановлення посиленого захисту передньої частини машини та додаткового освітлення. Тому менеджери Vnedorognik підібрали деталі для тюнінгу машини.

Встановлення посиленого бампера дозволяє захистити передню частину автомобіля від пошкоджень під час їзди по бездоріжжю, адже штатна пластикова деталь не пристосована до екстремального водіння. Такий бампер виготовлено зі сталі, тому він має вищий рівень зносостійкості та міцності. А додаткове місце для встановлення оптики та лебідки значно полегшує монтаж цих пристроїв.

Електрична лебідка Dragon Winch — це надійний помічник для всіх любителів офф-роад перегонів. Якщо автомобіль застрягне в болоті, то цей пристрій звільнить його від такої неприємної ситуації. Лебідка має тягове зусилля 6,8 кінських сил, тому здатна витягнути вантаж вагою до 5 тонн. Вона активується за допомогою автомобільного акумулятора потужністю 12 В. Керувати можна за допомогою пульта на дистанційному управлінні.

Під час їзди у темний час доби, а також в туман, дощ або сніг дуже важливим є якісне освітлення. Із цим завданням чудово впорається оптика компанії Lazer. Світлодіодні прожектори потужністю 4100 люмен підвищать якість світлового потоку, щоби зробити пересування транспортного засобу вночі більш безпечним.

Встановлення запчастин та аксесуарів на Міцубісі Паджеро Спорт підвищило екстремальні можливості позашляховика, забезпечило додатковий захист під час руху в умовах бездоріжжя.

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!