Головна Блог Статті Тюнинг Тюнінг Mitsubishi L200 2024+ (6 Gen)
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг Mitsubishi L200 2024+ (6 Gen)

Кунги для Mitsubishi L200 2024 купити в Україні ціна

Розкрийте потенціал Mitsubishi L200 шостого покоління, встановивши стильний і функціональний кунг Maxliner. Цей хардтоп зроблений з легкого пластику та посилений сталевою рамою, завдяки чому його дах витримує до 300 кг вантажу. Кунг надійно захищає вантаж від зовнішніх впливів. Встановлюється без свердління, фіксується спеціальними затискачами.

Кунг Maxliner з фіксованими вікнами на Mitsubishi L200 2024+

Кунг Maxliner на Mitsubishi L200 2024+ купити в Україні ціна

Особливості кунгів Maxliner:

  • Довговічність і невибагливість: не піддається корозії і не вигоряє на сонці.
  • Зручність у використанні: обладнаний внутрішнім підсвічуванням і підключається до центрального замку.
  • Естетичний вигляд: оригінальний 2-кольоровий дизайн (чорний + колір автомобіля).
  • Легка установка: швидко і без пошкодження кузова.

Надлегкі кунги Aeroklas з ABS пластику підійдуть для тих, хто цінує елегантні рішення. Завдяки використанню сучасних матеріалів хардтопи цього виробника поєднують у собі міцність, малу вагу і привабливий зовнішній вигляд.

Кунг можна оснастити додатковим стоп-сигналом, внутрішнім підсвічуванням і підігрівом заднього скла.

Кунг Aeroklas з фіксованими вікнами на Mitsubishi L200 2024+

Кунг Aeroklas на Mitsubishi L200 2024+ купити в Україні ціна

Особливості кунгів Aeroklas :

  • Легкість і міцність: виріб проходить процес термічного формування і не має ослаблених зон.
  • Просторий вантажний відсік: конструкція має великий внутрішній об'єм.
  • Гармонійний дизайн: кунг не виділяється на пікапі і ідеально поєднується з кузовом за кольором.
  • Легка установка: свердління металу не потрібно.

Оптика для Mitsubishi L200 2024 купити в Україні з доставкою дешево ціна

Додаткова оптика для Mitsubishi L200 зробить водіння в темний час доби набагато більш зручним і безпечним. У нас ви знайдете якісну світлотехніку від Lazer і Strands. Вона має високу потужність і справно працює в найскладніших умовах, тому буде незамінна на оффроуді.

Британський бренд Lazer випускає автомобільну оптику преміального рівня з високими характеристиками. Завдяки чому є одним із лідерів на ринку.

  • Lazer Utility-25: Універсальне рішення в компактному герметичному корпусі.
  • Lazer Triple-R 750 GEN-2: Може встановлюватися на бампер або передню решітку, дозволяє отримати потужний світловий потік.
  • Lazer Linear-18 Elite+: Монтується на дах автомобіля, має високу потужність і різні режими роботи.
Utility-25 Triple-R 750 GEN-2 Linear-18 Elite+
Оптика Lazer Utility-25 купити в Україні ціна Оптика Lazer Triple-R 750 GEN-2 купити в Україні ціна Оптика Lazer Linear-18 Elite+ купити в Україні ціна

Шведська компанія Strands може запропонувати більш доступні вироби з відмінним співвідношенням ціни і якості. Оптика цього бренду належить до середнього цінового сегменту. Відрізняється оригінальним дизайном і підійде для експлуатації в складних умовах.

    • Strands Dark Knight: Потужні фари з широкими можливостями для монтажу в різних частинах автомобіля.
    • Strands Siberia DR: Лінійка потужних світлодіодних балок, які встановлюються на дах.
    Dark Knight INSANE Siberia DR LED BAR 8" Siberia DRH LED BAR 22"
    Оптика Strands Dark Knight Insane купити в Україні ціна Оптика Strands Siberia DR LED BAR 8" купити в Україні ціна Оптика Strands Siberia DRH LED BAR 22" купити в Україні ціна

    Лебідка на Mitsubishi L200 2024 купити в Україні ціна

    Установка лебідки дозволяє кардинально підвищити можливості автомобіля на бездоріжжі. Тому такий аксесуар є першочерговою покупкою при підготовці до серйозного оффроуду. Для нового Mitsubishi L200 радимо дві найбільш популярні моделі лебідок:

    Dragon Winch DWM 12000 HD Synthetic 12В

    COMEUP GIO 120

    Власники пікапів купують ці лебідки за їх надійність, довговічність і розумну ціну. Вони мають достатню потужність, щоб упевнено витягти тюнінгований пікап з будь-якої неприємності.

    Вкладиш в кузов на Mitsubishi L200 2024 купити в Україні дешево ціна

    Спеціальний пластиковий вкладиш в кузов пікапа захищає метал і лакофарбове покриття від пошкоджень, які можуть виникнути при перевезенні вантажів. Аксесуар виготовляється з пластику, який стійкий до впливу ультрафіолету, різних абразивів і агресивних хімічних речовин.

    Сучасний килимок в кузов являє собою цільнолиту форму, яка точно повторює вигини вантажної платформи і щільно прилягає до металу. Це мінімізує ковзання захисту по кузову і потрапляння в щілини вологи. Кріпиться без свердління кузова, легко миється і не перешкоджає встановленню кунга, ролета або кришки.

    Вкладиш в кузов Maxliner на Mitsubishi L200 2024 купити в Україні

    У нашому магазині ви можете купити вкладиші для пікапів від Maxliner. Вони відрізняються міцністю і точною підгонкою. Бренд випускає захист кузова для всіх популярних моделей пікапів.

    Висувна полиця на Mitsubishi L200 2024 купити в Україні дешево ціна

    Висувні полиці для Mitsubishi L200 від Getlander дозволяють максимально зручно завантажувати і розвантажувати пікап. Бренд пропонує дві моделі — з дерева і зі сталі.

    У першій основа піддона складається з багатошарової водостійкої фанери, покритої прогумованим шаром. Полиця встановлюється на сталевих рейках. Обладнана ручкою і прихованою нішею для інструментів. Для зручності передбачена фіксація платформи в кількох положеннях. Конструкція витримує до 500 кг в закритому стані і до 250 кг в крайньому відкритому положенні.

    Висувна полиця (дерево)

    Висувна полиця Getlander на Mitsubishi L200 2024 купити в Україні дешево ціна

    Друга модель виконана повністю зі сталі. У засунутому стані на неї можна завантажити 500 кг, у висунутому — 300 кг. Поверхня полиці рифлена для запобігання ковзання.

    Висувна полиця (сталь)

    Висувна полиця Getlander сталева на Mitsubishi L200 2024 купити в Україні дешево ціна

    Посилена підвіска на Mitsubishi L200 2024 купити в Україні дешево ціна

    Магазин Vnedorognik пропонує посилені елементи підвіски, а також комплекти в зборі для більшості моделей пікапів і позашляховиків, які можна зустріти на дорогах України. Великою популярністю серед автовласників користуються запчастини від OME (Old Man Emu) і Ironman.

    Підвіска цих австралійських брендів здатна витримувати підвищені навантаження і розробляється з урахуванням їзди по бездоріжжю. Компанії цінують свою репутацію, тому випускають тільки якісні комплектуючі.

    Захист днища на Mitsubishi L200 2024 купити в Україні дешево ціна

    Підготовка до серйозного оффроуду буде неповною без міцного захисту двигуна та інших ключових вузлів і агрегатів автомобіля. Металевий захист днища для Mitsubishi L200 допоможе уникнути дорогого ремонту і додасть впевненості на бездоріжжі. В основному на ринку представлені вироби з нержавіючої сталі та алюмінію. Перші більш міцні, але важкі. Другі легші і краще опираються корозії.

    Фаркоп на Mitsubishi L200 2024 купити в Україні ціна

    Установка фаркопа на Mitsubishi L200 значно розширить можливості пікапа щодо транспортування вантажів. Якісний фаркоп повинен бути сертифікованим і спроектованим спеціально під вашу модель автомобіля.

    Найбільш популярні швидкознімні фаркопи, які не вимагають доробки штатного бампера. Коли немає необхідності буксирувати причіп, такий пристрій можна легко зняти, повернувши автомобілю первісний вигляд.

    Отримати консультацію щодо тюнінгу завжи можна будь-яким із зручних для вас способів — за телефоном, через соц. мережі, месенджери чи в онлайн-чаті на сайті.

    Консультація експерта

    Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
    Рейтинг:
    Відправити

    Коментарі

    Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
    Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
    Оцініть матеріал
    Погано
    Не дуже
    Середньо
    Добре
    Відмінно
    Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!
    Встановлено на авто