Головна Блог Статті Наші роботи Тюнінг Mercedes-AMG GLE оптикою Lazer Lamps
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг Mercedes-AMG GLE оптикою Lazer Lamps

Забезпечення гарної видимості в темний час доби - це актуальна проблема для практично будь-якого автомобіля з заводу. І найпростішим способом її розв'язання буде встановлення додаткового світла, яке доповнить світловий потік авто в умовах поганої видимості.

Клієнт приїхав для встановлення нашими фахівцями в тюнінг-ательє Vnedorognik на Mercedes-Benz GLE. Після підбору потрібного варіанту оптики, було ухвалено рішення довстановити світлодіодну балку Lazer Linear-18 Elite у передньому бампері позашляховика, закріпивши її за решіткою бампера. Таким чином, встановлена оптика не виділятиметься і не впливатиме на аеродинаміку авто, але при цьому вмикатиметься за потреби в будь-який момент. Крім того, рішення заховати її за сіткою бампера забезпечує додатковий захист світлодіодної балки від каміння та гілок.

Однією з головних переваг встановлення оптики Lazer Linear-18 Elite є покращена видимість у нічний час і в погану погоду. Світло балки значно яскравіше ніж у звичайних фар, що дає змогу бачити дорогу попереду на більшій відстані та заздалегідь помічати перешкоди.

Крім того, встановлення додаткової оптики 0L18-EL-LNR на автомобіль є прекрасним способом збільшити безпеку на дорозі. Це особливо важливо, якщо ви часто подорожуєте в темний час доби або непередбачуваною місцевістю.

Ознайомитися з асортиментом оптики виробника можна за цим посиланням.

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Круто вышло, профессионал! Рекомендую

Дима Кучер • 13.11.2020

Спасибо за отзыв и доверие!

Адміністрація • 13.11.2020