Головна Блог Статті Наші роботи Тюнінг багі Can-am Maverick Sport
Vnedorognik.ua logo

Тюнінг багі Can-am Maverick Sport

У світі автомобільного тюнінгу особливе місце займає такий вид транспорту як багі. Цього разу наші майстри отримали завдання прокачати авто високої прохідності для комфортного та безпечного руху в найсуворіших умовах бездоріжжя.

У тюнінг-ательє Vnedorognik ми встановили:

  1. Лебідку Dragon Winch серії ATV. Цей пристрій допоможе багі або квадроциклу вибратися з будь-якої ями чи болота. Вона живиться від акумулятора транспортного засобу (12 В) і споживає мінімум енергії. Міцний сталевий трос не плутається під час розмотування/намотування завдяки роликовим напрямним. А зручність під час використання забезпечує пульт дистанційного керування.
  2. Додаткову оптику британської компанії Lazer. Світлову балку з габаритними вогнями, обладнану 12 світлодіодами, ми встановили спереду транспортного засобу. Потужність її світлового потоку становить 12300 люмен, а споживча потужність — 135 Вт. Також ззаду по боках даху було додано 2 прожектори для зручності під час руху заднім ходом. Можна не хвилюватися про якість оптики, адже виробник надає гарантію 5 років на всю свою продукцію.
  3. Амортизатори FOX, які поліпшують керованість і ходові якості багі при інтенсивній експлуатації на бездоріжжі. Додаткове мастило у зовнішній ємності забезпечує краще охолодження, а оцинкована поверхня збільшує термін використання деталі. Модернізоване гідравлічне масло гарантує високу стабільність за різних температурних умов.

Завдяки встановленій лебідці, світлодіодній оптиці та посиленим амортизаторам власник багі Can-am Maverick Sport може сміливо влаштовувати екстремальні покатушки на будь-якій поверхні дороги і вдень, і вночі.

Крім встановлення запчастин у власному тюнінг-ательє, у магазині Vnedorognik також можна купити кунги, ролети, посилену підвіску та інші деталі для позашляховиків. Доставляємо в усі населені пункти України. Для замовлення телефонуйте за номером, вказаним на сайті.

Сподобався матеріал? Так (10) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Оптика - Lazer Lamps https://vnedorognik.ua/svetodiodnaya-balka-lazerlamps-triple-r-1250-highline-s-gabaritnymi-ognyami-00r12-pl-std-b

Vnedorognik • 27.11.2020