Головна Блог Статті Новини ТОП 5 популярних пікапів в Україні
Vnedorognik.ua logo

ТОП 5 популярних пікапів в Україні

Категорія:

Зміст

За даними аналітиків, ринок пікапів за 2023 рік в Україні продемонстрував кращі показники з продажу за останні 10 років. Причому популярністю користуються як б/в пікапи, які в тому числі використовуються для потреб ЗСУ, так і нові транспортні засоби. Які ж пікапи найкращі? Давайте розбиратися разом.

Які пікапи користуються популярністю в Україні

Почнемо з визначення типу кузова пікап. Поняття пікапа прийшло до нас з Америки, є комерційним авто з вантажною платформою відкритого типу. Проте пікапи можуть використовуватися як для робочих, так і соціальних задач. Багато хто любить пікапи просто за їхній зовнішній вигляд, адже це велике гарне авто, яке важко не помітити на дорозі, незалежно від того, вирішили ви перевезти на ньому мішок картоплі або виїхати на ділову зустріч.

ТОП 5 рейтингу пікапів України

5. Dodge Ram 1500

Купити аксесуари для Dodge Ram 1500

Американський пікап із заднім та повним приводом, який завоював високу популярність на українському ринку. Відмінними рисами моделі є надійність, прохідність та оригінальний дизайн. Ram 1500 має в основі потужну сталеву раму, що дозволяє перевозити вантажі до 1 тонни, а також буксирувати причіп до 5,8 тонн.

Цей ТЗ має двоважільну підвіску спереду, нерозрізний міст ззаду. Бензиновий двигун на вибір:

  • 3,6 літровий V6
  • 5,7 літровий V8

Обидва двигуни працюють у парі з автоматом (8 ступенів), системою м'якого гібрида eTorque, що додає 122 або 176 Нм моменту, що крутить, при старті і розгоні. У базовій комплектації доступний задній привод.

4. Ford Ranger

Купити аксесуари для Ford Ranger

Цей пікап має хорошу вантажопідйомність, трохи менше 1 тонни. Також здатен буксирувати причіп вагою 3,3 тонни. Оновлений дизайн рейнджера – демонстрація сучасної майстерно втіленої потужності.

Ford Ranger ідеально адаптується до будь-яких умов, може використовуватися як на рівних дорогах, так і бездоріжжі за рахунок Advanced Terrain Management System (система адаптації) та інших корисних для водія функцій.

3. Peugeot Landtrek

Купити аксесуари для Peugeot Landtrek

Вже відомий на українському ринку пікап, який повернувся до нової версії зі здвоєною кабіною на п'ять місць та дизельним двигуном потужністю 150 кінських сил. Цей пікап підходить як для професійної діяльності, так і як сімейний автомобіль. Перевагами цього пікапа є його виразний дизайн, відмінна керованість.

Кузов PEUGEOT LANDTREK по праву вважається одним з найпросторіших серед представлених на ринку:

  • довжина –1,63 м,
  • ширина – 1,60 м,
  • глибина – 500 мм,
  • ширина між колісними арками – 1,22 м.

Здатний транспортувати вантажі вагою 1,2 тонни.

2. Mitsubishi L200

Купити аксесуари для Mitsubishi L200

Автомобіль із повним приводом. Вперше представлено в Україні у 2006 році. По праву носить звання невибагливого, міцного та надійного транспортного засобу з кабіною на 5 місць та вантажною платформою, яка має можливість перевозити практично будь-які вантажі. У продажу на українському ринку можна знайти пікапи Міцубісі Л200 виключно із дизельними двигунами.

Відмінними рисами даного автомобіля є надійна задня підвіска з жорсткою балкою, що дає можливість перевозити вантажі вагою до 1 тонни. Пікап виконаний у лаконічному та практичному дизайні, який підкреслює його вагомість та стиль. Часто це авто використовують не тільки як «робочу конячку», але і в якості престижного позашляховика. Міцубісі Л200 багатофункціональний, їздити на ньому можна скрізь:

  • на роботу,
  • на природу,
  • у подорож,
  • на город за картоплею.

1. Toyota Hilux

Купити аксесуари для Toyota Hilux

Ці пікапи представлені в нашій країні тільки у варіанті зі здвоєною кабіною (Double Cab), але у світі також відома кабіна півторка та одиночна, без заднього ряду сидінь. Пікапи Hilux можуть мати передній чи повний привід.

Особливістю сучасних Хайлюкс є те, що навіть монопривідна версія створюється на базі шасі з повним приводом, що дає можливість залишити 277-мм просвіт у незміненому стані. Оснащується двоважелевою передньою та задньою підвісками, максимальна вага вантажу може досягати 880 кг.

Цей рейтинг складено нами на основі усереднених даних користувачів. Ви, звичайно, можете скласти свій особистий рейтинг найкращих пікапів в Україні та поділитися з нами у коментарях. А який пікап обрали б ви: для роботи, для дому, на природу чи для перевезення вантажів?

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Сподобався матеріал? Так (1) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!