Головна Блог Статті Тюнинг ТОП 10 аксесуарів для нового пікапа
Vnedorognik.ua logo

ТОП 10 аксесуарів для нового пікапа

Категорія:

Зміст

Якщо ви новачок на ринку пікапів, то, можливо, не знаєте про велику кількість доступних аксесуарів для вашого авто. Це вироби, які не тільки покращують зовнішній вигляд вашого пікапа, але й роблять його експлуатацію ще більш комфортною і приємною. Отже, ознайомимось докладніше.

Рейтинг найкращих аксесуарів для пікапа

1. Кунг чи хардтоп (жорсткий навіс для даху автомобіля) – важливий аксесуар позашляховика. У продажу є хардтопи з урахуванням різних вимог власників пікапів, є варіанти як для роботи, так і для активного відпочинку. Наприклад, комерційні моделі з закритими боковинами або преміальні кунги з різноманітними опціями.

Купити кунг на пікап

2. Кришка для пікапа – ще один вид накриття, що дозволяє безпечно перевозити будь-які вантажі в кузові. Такі аксесуари для тих, хто бажає зберегти первозданний вид пікапа. У продажу є широкий вибір кришок для кузова пікапа: від м'яких недорогих чохлів до надійних скловолоконних чи алюмінієвих виробів.

Купити кришку кузова на пікап

3. Вкладиш у кузов – забезпечує захист внутрішньої частини від пошкоджень, вм'ятин та забруднень. Це міцні, але разом з тим м'які вкладки, які дозволяють зберегти зовнішній вигляд кузова в кращому вигляді та самі вони виглядають естетично. У асортименті є різні типи вкладишів. Прості та недорогі чи стильні за більш високою ціною – вибирати власнику пікапа.

Купити вкладиш в кузов пікапа

4. Світлодіодне освітлення – обов'язковий атрибут для сучасного позашляховика. Це бездоганне рішення для їзди бездоріжжям. Світлодіодні ліхтарі забезпечують досить яскраве світло, яке дає можливість бачити на далекі відстані, порівняно зі звичайними фарами, і мають тривалий термін служби. Крім того, вони здатні надати автомобілю стильного вигляду.

Купити освітлення на пікап

5. Легкосплавні литі диски – цей корисний аксесуар не лише надасть індивідуальності вашому автомобілю, але й зробить його зовнішній вигляд більш агресивним, а також покращить механічну частину. Литі диски підвищують комфорт їзди на пікапі і зменшують непідресорену масу.

6. Колісні розширювачі арок – такий атрибут дозволяє встановлювати на пікап широкі колеса та шини, якщо вони значно більше рекомендованих виробником автівки. Крім того, надає автомобілю більш грізного вигляду. В асортименті є арки в різних стилях і розмірах.

Купити колісні розширювачі арок

7. Газліфти для підйому капота – аксесуар, який значною мірою покращить повсякденне використання пікапа. При цьому відрізняється ідеальним поєднанням ціни та якості. Цей продукт не тільки полегшить відкриття капота пікапа, але й допоможе уникнути травм.

8. Комплект амортизаторів для заднього борту – дозволяє відкривати борт однією рукою та закривати його плавно. Цей аксесуар спрощує завантаження та розвантаження будь-яких вантажів, а також є додатковим засобом безпеки, якщо поблизу є діти або тварини, які обожнюють без попередження пхати пальці та лапи у дверцята кузова.

Купити амортизатори заднього борту

9. Захисні дуги – якщо ви хочете зберегти естетичний вигляд свого пікапа, то безперечно варто купити захист бамперів (кенгурятник). Установка захисних дуг не тільки дозволяє виділити ваше авто із загальної маси, а й захистить ЛКП від пошкоджень. Решітки виготовляються з якісної нержавіючої сталі, доступні в різних варіантах дизайну та оздоблення. Є чисто чорні, матові або з полірованою дзеркальною поверхнею (хром).

Купити кенгурятник на пікап

10. Система висувних ящиків та висувні полиці – такий аксесуар забезпечує додаткове місце для зручного зберігання вантажів. Встановлення цих товарів дозволяє максимально безпечно зберігати будь-які предмети, включаючи інструменти та зброю. В асортименті є різні системи висувних ящиків, які можна підібрати з урахуванням стилю та особливостей вашого пікапа.

Купити висувний піддон Купити висувний ящик на пікап

Де купити якісні аксесуари на пікап

Це далеко не всі аксесуари, що є у продажу, але саме ті, установку яких досвідчені власники пікапів вважають важливою. Вибирайте, що підійде у вашому випадку. Придбати додаткове оснащення для свого транспортного засобу ви можете в інтернет-магазині Vnedorognik.ua. Ми пропонуємо оригінальні товари від відомих українських та закордонних виробників за вигідними цінами та зручну доставку.

Консультація експерта

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!