Головна Блог Статті Новини Strands: особливості бренду, доступні лінійки товарів
Vnedorognik.ua logo

Strands: особливості бренду, доступні лінійки товарів

Категорія:

Strands Lighting - компанія, яка була заснована 2002 року в місті Берген і займалася виробництвом оптики для автомобілів. Початкова спеціалізація — світлодіодна оптика для вантажних авто, але в міру зростання і розвитку фірми асортимент значно розширився і з'явилася оптика для легкових автомобілів. На сьогоднішній день продукція бренду — інноваційні рішення, які зможуть не тільки перетворити зовнішній вигляд транспортного засобу, але також зробити його більш практичним і безпечним.

Купити оптику Strands Lighting

Асортимент і опис продукції

Основний напрямок діяльності — фари для позашляховиків і вантажних автомобілів. В асортименті представлений величезний модельний ряд світлодіодних балок, які встановлюються на даху. На вибір користувача світлодіодні панелі з одним або двома рядами світлодіодів.

Корпус балок виготовляється з міцного алюмінію, кронштейни — з нержавіючої сталі. Для лінз використовується полікарбонат, який вирізняється підвищеною міцністю і відмінною здатністю пропускати світло. Прозоре покриття зберігається протягом усього терміну експлуатації. Виробник дає гарантію на свою продукцію не менше 3 років.

Оптика даного виробника може видавати світловий потік потужністю 32 тисячі люмен.

Автомобільне освітлення Strands Lighting включає в себе:

  • Світлові знаки;
  • Комплекти для переобладнання;
  • Монтажні аксесуари;
  • Габаритні вогні;
  • Задні ліхтарі;
  • Фари дальнього світла;
  • Сигнальні ліхтарі.
Купити світлодіодний ліхтар Strands Dark Knight Купити світлодіодну балку Strands Siberia Купити Strands Siberia DR LED BAR 8"

Вся продукція має сертифікати міжнародного зразка, розрахована на тривалий термін експлуатації. Відмінною особливістю продукції бренду є стильний впізнаваний дизайн, який відмінно вписується в екстер'єр сучасного автомобіля.

Переваги продукції Strands Lighting

Світлодіодна оптика від бренду Strands відрізняється цілим набором плюсів перед звичайними варіантами підсвічування.

Серед іншого варто відзначити:

  • Енергоефективність. Вся оптика Strands вирізняється високою енергоефективністю. Ця якість дає можливість економити паливо в ТЗ.
  • Довговічність. Світлодіодні лампи здатні служити в 25 разів довше звичайних. Це скорочує витрати на технічне обслуговування, зменшує кількість відходів і необхідність частої заміни лампочок.
  • Яскравість, поліпшення видимості ТЗ на дорозі. Світлодіодні ліхтарі забезпечують більш інтенсивне світло, що покращує видимість для водіїв у нічний час і за поганих погодних умов. Світлодіодні фари дають сфокусований промінь і знижують ймовірність відблисків.
  • Універсальність. Мають компактні розміри, обтічну форму, лаконічний дизайн, який добре підходить під будь-який транспортний засіб.
  • Швидкий час відгуку. Світлодіодна оптика Strands загоряється миттєво. Це вкрай важливо при використанні оптики для сигналізації під час надзвичайних ситуацій на дорогах.
  • Міцність і надійність. Світлодіодні ліхтарі мають тривалий термін експлуатації, стійкі до вібрацій і ударів.
  • Екологічність. Продукція бренду Strands вважається більш екологічною порівняно з іншими. Під час виробництва не використовуються шкідливі речовини, наприклад, ртуть. Тому оптика безпечніша як в експлуатації, так і під час утилізації. Світлодіодні ліхтарі виділяють мінімальну кількість тепла, тому практично немає ризику загоряння.

Купити світлодіодні фари Strands Lighting

Як і де замовити оптику від Strands Lighting

Замовити світлодіодну оптику за вигідними цінами можна в інтернет-магазині Vnedorognik. Тут ви знайдете світлодіодні балки, ліхтарі, габаритні вогні та іншу оптику. Ви можете зробити замовлення через сайт або зв'язатися з менеджером онлайн. Доставляємо товари в будь-яку точку України зручною транспортною компанією. Звертайтеся, наші фахівці обов'язково допоможуть з вибором світлодіодної оптики від Strands.

Консультація експерта

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!