Головна Блог Статті Новини Що сталося з підвіскою OME після 100 000 км пробігу?
Vnedorognik.ua logo

Що сталося з підвіскою OME після 100 000 км пробігу?

Категорія:

Запчастини для тюнінгу підвіски Isuzu D-Max купити в Україні ціна доставка

Продукція австралійського виробника Old Man Emu (OME) продається по всьому світу. Компанія випускає амортизатори, ресори та інші компоненти підвіски, орієнтовані на складні умови експлуатації. У даній статті розглянемо, як себе проявила підвіска OME з амортизаторами Nitrocharger на пікапі Isuzu D-MAX протягом 100 тисяч кілометрів пробігу.

Відгуки посиленої підвіски OME: Плюси

Тюнінг підвіски OME купити в Україні ціна доставка

Якщо говорити коротко, то комплект підвіски австралійського бренду просто працює. Ніяких тріщин, протікань та інших неприємностей. Можливо, на ринку є продукти з набагато кращими характеристиками, але з точки зору можливостей для оновлення, вартості та гарантій, а також ліфта, підвіску OLD Man Emu можна впевнено віднести до одних з найоптимальніших варіантів для змішаного циклу експлуатації:

  • місто;
  • траса;
  • пересічена місцевість.

Ситуації, коли через 1-2 роки ліфт-комплекти починають просідати - далеко не рідкість. У випадку з OME, рівень ліфта підвіски після 100 тисяч кілометрів пробігу залишився приблизно на тому ж значенні.

Посилені амортизатори OME відгук купити в Україні ціна

Окремо важливо відзначити доступність запасних частин. Усі компоненти ліфт-комплекта можуть бути легко замінені на нові після їх зносу. Замовити їх, в тому числі, можна в інтернет-магазині Vnedorognik. Доставка буде виконана протягом кількох днів. Магазин приймає замовлення з більшості населених пунктів України.

Відгук про підвіску Old Man Emu: Мінуси

Відгук про експлуатацію підвіски ОМЕ купити в Україні посилену підвіску на джип пікап ціна

Основна претензія до підвіски OME – це скрип задніх ресор. Навіть при використанні якісної змазки неприємний звук може залишитися. Скрипи проявляють себе під час з'їзду на узбіччя , при виконанні повороту під гострим кутом. Проблема не впливає на функціональність підвіски, вона все так само надійно виконує свої прямі обов'язки, але звук може доставляти певний дискомфорт. Цікавий момент - скрип не є постійним, іноді він не проявляється протягом багатьох місяців.

Посиленна підвіска на пікап ціна

Чи варта своїх грошей підвіска OME? Точно так. Вона не просідає, не легко ламається (відносно конкурентів), легко обслуговується. Є нюанси щодо скрипів, але проблема не є поширеною і не факт, що може проявитися у вас.

Хочете отримати більше інформації про підвіску OME? Звертайтеся до менеджерів магазину Vnedorognik. Вони не тільки нададуть повну консультацію, але й підберуть оптимальний ліфт-комплект ОМЕ чи компоненти під модель автомобіля та умови експлуатації.

Консультація експерта

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok
Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

взяв задні амартізатори оме нижній салінблок 10тисяч більше не ходе ана рідних відйіздив 800тисяч

віктор шершенюк • 24.06.2024

Добрий день! Дякуємо за відгук. Щоб розібратися в ситуації, повідомте, будь ласка, марку та модель вашого автомобіля, а також точну модель придбаних амортизаторів. Ми хочемо допомогти та запропонувати оптимальне рішення. З повагою, представник компанії Vnedorognik.ua

Адміністрація • 24.06.2024