Головна Блог Статті Новини Найпопулярніший пікап Ford F-150 оновили і вже на ринку
Vnedorognik.ua logo

Найпопулярніший пікап Ford F-150 оновили і вже на ринку

Категорія:

Новий Ford F-150 вже на ринку: ціни і характеристики

F-150 вважається найпопулярнішим автомобілем на північноамериканському ринку. Даний пікап був створений досить давно і заробив собі безліч версій. Зовнішній вигляд автомобіля не особливо змінився, проте невеликі зміни все ж є - встановлені нові зовнішні панелі і світлодіодна оптика. Передні крила розташували вище, ніж у попередніх модифікаціях. Також змінилися зовнішні дзеркала, допрацювали аеродинаміку і впровадили передні жалюзі в «передок» авто.

Як і раніше, основа пікапа варто на сталевій рамі, а кузов і кабіна виконані з алюмінію. У модельному ряді є машини з трьома типами кабіни і 13 варіантами дизайну колісних дисків, діаметр яких становить 43-56 см.

Салон Ford F-150 оснастили мультимедійною системою SYNC 4 з діагоналлю дисплея на 20 або 30 сантиметрів і віртуальної панеллю приладів. Наявність масивного центрального тунелю з широкою «робочою поверхнею» значно спростить життя автовласникам, які проводять за кермом немало часу.

Опціонально, пікап також змінився. Він отримав розкладний підлокітник, на який легко поміщається 38-сантиметровий ноутбук і передні відкидні на 180 градусів крісла, здатні перетворювати салон в кімнату відпочинку. Також, Ford обзавівся просунутим адаптивним круїз-контролем і аудіосистемою Bang & Olufsen з 18 динаміками.

F-150 отримав помірно-гібридну силову установку, яка складається з бензинового турбодвигуна на 3,5 л. Гібридна модифікація пікапа з легкістю потягне причіп, вагою до 5,4 тонни, а запас ходу при цьому складе тисяча сто двадцять п'ять км.

У моторну частину пікапа входять бензинові двигуни V6 3,3 л і V8 5 л, а також 6-циліндрові турбодвигуни, об'ємом 2,7 і 3,5 літра. Віддача і технічні параметри агрегатів поки тримають в секреті, проте компанія заявляє, що новий Ford в рази потужніший попередників.

У продаж новий Ford F-150 надійде вже восени цього року. Конкретні ціни поки не озвучені. Виходячи з попередньою інформацією, базовий пікап обійдеться не менше 30 тис. Доларів.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (2) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!

Прикольная тачка - на рынке Украины последнее время их стало достаточно много...

slava • 06.07.2020