Головна Блог Статті Новини Renault презентувала гібридний пікап Niagara
Vnedorognik.ua logo

Renault презентувала гібридний пікап Niagara

Категорія:

Під час презентації в Бразилії компанія Renault показала світу новий концепт-кар під назвою Niagara. Ним виявився компактний пікап-гібрид із зухвалим дизайном і повним приводом.

За словами представника компанії, концепт втілює в собі стиль та ідеї, які ляжуть в основу нової лінійки автомобілів Renault для міжнародного ринку.

Renault представила концепт Niagara

Дизайн Renault Niagara Concept

В Renault характеризують дизайн концепту як поєднання брутальності та сучасності, емоцій і технологій. Саме такі асоціації вони хочуть викликати у клієнтів.

На передній решітці відсутня традиційна ромбовидна емблема бренду. Її місце займає великий підсвічений напис Renault у стилі піксель-арт. А вузькі діодні фари надають автомобілю агресивного погляду.

Гібридний пікап Renault Niagara

Niagara має високий капот, широкі крила і короткий задній звис, за рахунок чого автомобіль виглядає зібрано і спортивно. Профіль пікапа приземкуватий і стрімкий. Образ доповнює багажник на даху з повнорозмірною "запаскою".

У пікапа подвійна кабіна. Однак салон на заході не демонструвався. Довжина транспортного засобу становить 4,9 м, а колісна база сягає 2,95 м. Кузов несучий.

Концепт Renault Niagara

Концепт побудований на новій модульній платформі CMF-B від Renault. Вона вирізняється великою гнучкістю налаштування і дає змогу виробнику легко змінювати довжину, тип кузова та трансмісію автомобіля. Компанія планує використовувати її як основу для багатьох своїх нових моделей.

Технічні характеристики Renault Niagara

Технічні характеристики майбутнього пікапа поки що не розкриваються. Відомо, що він має двигун внутрішнього згоряння спереду та електромотор на задній осі. У звичайному режимі Niagara пересуватиметься тільки на передньому приводі за допомогою ДВЗ.

Новий пікап Renault Niagara

За необхідності водій зможе активувати електродвигун, зробивши пікап повнопривідним. Або ж відключити ДВЗ, перетворивши Niagara на задньопривідний електрокар.

Докладної інформації про батарею наразі немає. Представники компанії заявляють, що її вистачатиме на половину повсякденних поїздок.

Майбутнє моделі

Презентація пікапа Renault Niagara

Демонстрація передсерійної версії Renault Niagara запланована на першу половину 2024 року. Ймовірно, вона матиме трохи більш стриманий дизайн і забарвлення. Але головні родзинки концепту обіцяють зберегти.

На основі пікапа компанія створить ціле сімейство з восьми нових моделей, призначених для продажу за межами Європи. Вони мають повноцінно дебютувати на ринку до 2027 року.

Підписуйтесь на наші соцмережі


tiktok

Сподобався матеріал? Так (4) Ні (0)
Рейтинг:
Теги:
Відправити

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!