Головна Блог Статті Новини Представлений пікап Toyota Hilux Reveal нового покоління
Vnedorognik.ua logo

Представлений пікап Toyota Hilux Reveal нового покоління

Категорія:

Зовсім нещодавно (4 червня) на таїландському ринку була представлена оновлена Toyota Hilux 2021. Крім модифікованої зовнішності, автомобіль оснастили поліпшеним турбодизелем, новою мультимедійною системою, а також деякими доробками ходової частини.

Представлений пікап Toyota Hilux Reveal нового покоління

Нинішній екстер'єр пікапа ідеально співпадає із загальним стилем Toyota. Тривимірна решітка радіатора і перероблений бампер відмінно захищають передню частину авто, а нові колеса і повністю світлодіодна оптика роблять їзду більш комфортною.

Новий пікап Toyota Hilux Reveal нового покоління

Оновилася і технічна частина Hilux. У моторну гамму автомобіля був доданий ще один двигун на 2,8 літри (додатково до 2,4-літровому) з віддачею в 201 к.с. Момент, що обертає склав 500 Нм. Розгін до сотні став швидше на 3,2 секунди і тепер становить 10 секунд.

Для забезпечення кращого комфорту на дорозі були внесені зміни в підвіску і рульове управління Toyota Hilux. Завдяки перенастроєним амортизаторам і переробленим листовим ресорам автомобіль має підвищену стійкість і більш плавний хід.

Інтер'єр пікап Toyota Hilux Reveal нового покоління

Не оминули зміни і салон пікапа. Для поліпшення функціональних можливостей авто, було прийнято рішення встановити нову медіасистему з 8-дюймовим екраном і модифікованим інтерфейсом. Її головними особливостями є можливість відображати положення коліс і дві абсолютно нові функції - Apple CarPlay і Android Auto. Крім того, Toyota вперше отримала систему активної безпеки Safety Sense і аудіосистему JBL з дев'ятьма динаміками.

Пікап Toyota Hilux Reveal нового покоління

Продажі оновленого пікапа вже стартували в Таїланді. Дуже скоро Toyota буде представлена і в країнах Східної Європи, а восени її поява обіцяють і на західних європейських ринках.

Підписуйтесь на наші соц мережі


tiktok

Автор: Аліна Закордонець

Сподобався матеріал? Так (3) Ні (0)
Рейтинг:

Коментарі

Ім'я Поле Ім'я не може бути порожнім!
Коментар Поле Коментар не може бути порожнім!
Оцініть матеріал
Погано
Не дуже
Середньо
Добре
Відмінно
Поле Оцініть матеріал не може бути порожнім!